Pork Brisket Burger HIGH (1)

80 / 20 - mad og måltider 80/20 Pork Brisket Burger

Social Style i kantinen, hvordan kan det gribes an?

Her får du et tip til at servere menuen på social manér til et team-møde, eller som langbordsfrokost. Direkte på en bakke, der kan deles af 4.

Vi anbefaler her en burgerstil, der lever op til 80/20 princippet.

Denne Pork Brisket Burger er i lagt kød, der er tilberedt efter SousVide-metoden, så der holdes max på smag og saftighed.

Her er kødet varmet og skåret i synlige skiver og puttet i en blød og spisevenlig briochebolle, der er fyldt med ene gode sager af mormor-coleslaw, blommekompot, persille og syltede agurker.

Pork Brisket Burger, kan serveres social style på bakke med rodfrugtefritter, en frit-mayo og kantinens yndlings ketchup til. Se her, hvordan du kan kreere en Social Style Pork Brisket Burger.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 10 briocheboller, der skæres op og ristes i røget paprika

Mormor-coleslaw:

  • 500 g snittet spidskål
  • 300 g gulerødder, skåret i julienne
  • 200 g porrer, skåret i julienne
  • 2 dl. piskefløde
  • 4 spsk. citronsaft
  • 3 tsk. rørsukker
  • Salt og peber

Blommekompot:

  • 350 g blommer, skåret i både
  • 3 spsk. rørsukker
  • ½ tsk. stødt kanel
  • 2 spsk. vand
  • Friskkværnet peber
  • 300 g. syltede drueagurker, skåret i skiver
  • 500 g. 3-Stjernet Pork Brisket SousVide, varmet og skåret i skiver (ca. 50 g. pr burger).
  • 1 stort bundt bredbladet persille

Tilberedning

Start med mormor-coleslaw:
Klargør grøntsagerne, knus dem let i hænderne, så de blødgøres. Håndpisk mormor-dressingen godt sammen, så den bliver tyk og cremet i konsistensen.
Hæld den på grøntsagerne, så det får lov at trække i en times tid.

Kom blommer, rørsukker, kanel, vand og friskkværnet peber i en gryde og kog det ind til en kompot.
Lad det køle af indtil burgerne skal samles.

Halvér briochebollerne, drys dem indvendigt med lidt røget paprika og ovnrist dem, så de bliver sprøde indvendige.

Gør nu du klar til at samle dine Pork Brisket Burgers med

  1. Blommekompot,
  2. SousVide kød
  3. Mormor-coleslaw
  4. Syltede drueagurker
  5. Persille.

PS Kødet kan også panko-paneres, for et sprødt udtryk!

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Sous vide Pork Brisket ca. 1,0 kg

3-Stjernet Sous vide Pork Brisket ca. 1,0 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

Boghvede-otto med æblemustardo, sous vide Pork Brisket og lynmarinerede gulerødder

Boghvede-otto med æblemustardo, sous vide Pork Brisket og lynmarinerede gulerødder

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hot Sub Sliders med salvie, vegansk smelteost og Fennikel Salami

Hot Sub Sliders med salvie, vegansk smelteost og Fennikel Salami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider