Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 10 briocheboller, der skæres op og ristes i røget paprika
Mormor-coleslaw:
- 500 g snittet spidskål
- 300 g gulerødder, skåret i julienne
- 200 g porrer, skåret i julienne
- 2 dl. piskefløde
- 4 spsk. citronsaft
- 3 tsk. rørsukker
- Salt og peber
Blommekompot:
- 350 g blommer, skåret i både
- 3 spsk. rørsukker
- ½ tsk. stødt kanel
- 2 spsk. vand
- Friskkværnet peber
- 300 g. syltede drueagurker, skåret i skiver
- 500 g. 3-Stjernet Pork Brisket SousVide, varmet og skåret i skiver (ca. 50 g. pr burger).
- 1 stort bundt bredbladet persille
Tilberedning
Start med mormor-coleslaw:
Klargør grøntsagerne, knus dem let i hænderne, så de blødgøres. Håndpisk mormor-dressingen godt sammen, så den bliver tyk og cremet i konsistensen.
Hæld den på grøntsagerne, så det får lov at trække i en times tid.
Kom blommer, rørsukker, kanel, vand og friskkværnet peber i en gryde og kog det ind til en kompot.
Lad det køle af indtil burgerne skal samles.
Halvér briochebollerne, drys dem indvendigt med lidt røget paprika og ovnrist dem, så de bliver sprøde indvendige.
Gør nu du klar til at samle dine Pork Brisket Burgers med
- Blommekompot,
- SousVide kød
- Mormor-coleslaw
- Syltede drueagurker
- Persille.
PS Kødet kan også panko-paneres, for et sprødt udtryk!
Lavet med disse produkter

3-Stjernet Sous vide Pork Brisket ca. 1,0 kg
Se produktSe også disse opskrifter

Boghvede-otto med æblemustardo, sous vide Pork Brisket og lynmarinerede gulerødder
Se opskrift