Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
3-stjernet Bolognese med pasta af squash med sort quinoa og brændte peberfrugter
- 2000 g 3-stjernet Bolognese
- 600 g gule og grønne squash
- 300 g forkogt sort quinoa
- 4 røde peberfrugter
- Evt. flager af Vesterhavsost til drys/serverings-riv
3-stjernet Bolognese serveret med ristet grønkål, græskarkerner og syresat æblesirup
- 2000 g 3-stjernet Bolognese
- Grønkål
- Græskarkerner
- Evt. flager af Vesterhavsost til drys/serverings-riv
Syresat æblesirup
- 2 dl æblecider
- 150 g sukker
Tilberedning
3-stjernet Bolognese med pasta af squash med sort quinoa og brændte peberfrugter
Grill de røde peberfrugter, så de bliver møre og brankede. Afskind dem evt., køl dem af og pluk dem i grove stykker. Giv dem lidt salt og peber og kom i bunden af Weck-glas.
Vask squash og kør dem på et spaghettijern. Vend squashspaghettien med forkogt sort quinoa. Rul det på en gaffel og kom det på Weck-glas, hvori der ligger en bund af grillet rød peberfrugt.
Lad gaflen sidde i glasset, så det holder på spaghetti-rullen.
3-stjernet Bolognese serveret med ristet grønkål, græskarkerner og syresat æblesirup
Olierist grønkålen sammen med græskarkernerne, giv det lidt salt. Kom det på den varme bolognese og dryp retten med lidt æblesirup. Drys evt. lidt flager af Vesterhavsost over.
Varm 3-stjernet Bolognese. Anret den sammen med fuldkornpasta på pastatallerkener og drys grøntkål og græskarkerne.
Server Weck-glas med squashspaghetti til.
Syresat æblesirup
Æblecider og sukker karamelliseres i en tykbundet gryde, dvs. koges ind til en tyndtflydende sirup i ca. 8-10 minutter.