Karruselbilleder 2880X13803

Blog

Her i KØDkollektivets inspirationsunivers får du viden, du kan bruge i din hverdag og på menuen. Fx spændende artikler med relevant faglig viden, trends, informationer om vores charcuteriprodukter og ikke mindst, hvordan kød integreres og genopfindes i bæredygtige menuer.

Kantinegæsterne har talt: Kvalitet frem for kvantitet

1. oktober 2024
Kantinegæsterne har talt: Kvalitet frem for kvantitet

Læs indlæg
Alt gammelt er nyt

5. marts 2024
Alt gammelt er nyt

Læs indlæg
Menu Trends - Få de 3 største trends til din kantinemenu lige nu

29. september 2023
Menu Trends - Få de 3 største trends til din kantinemenu lige nu

Læs indlæg
Starterkultur = mere smag

11. oktober 2022
Starterkultur = mere smag

Læs indlæg
Kokumi

26. februar 2021
Hvad er kokumi, og hvordan kan du bruge det i dit køkken?

Læs indlæg
Skab juleglæde i din kantine

4. december 2020
Skab juleglæde i din kantine

Læs indlæg
Den gastronomiske forskel

1. oktober 2020
Den gastro­nomiske forskel

Læs indlæg
Hvem er KØDkollektivet?

1. oktober 2020
Hvem er KØD­kollektivet?

Læs indlæg