Design Uden Navn 2024 08 15T130927.003

1. oktober 2024

Kantinegæsterne har talt: Kvalitet frem for kvantitet

Derfor bør din kantine satse på godt kød og velkendte retter 

Kvaliteten af kantinemaden, er afgørende for både gæsternes tilfredshed og deres daglige oplevelse af arbejdspladsen.  

Ny undersøgelse viser, at kantinegæster i stigende grad værdsætter kvaliteten af råvarer, især kød, frem for mængden.  

Fokus på Kvaliteten af kødet 

I en undersøgelse foretaget af Landbrug & Fødevarer i marts 2024, viser det sig at 67% af kantinegæsterne anser kvaliteten af kødet for vigtigere end mængden.  

Dette indikerer, at gæsterne hellere vil have mindre kød af høj kvalitet, som er velsmagende, frem for store portioner af lavere kvalitet. Det er ikke bare en trend, men en klar opfordring til kantinerne om at menuerne kan sammensættes med mindre – men bedre kvalitetskød.  

Dyk ned i vores kantineopskrifter lavet efter 80/20 princippet, hvor fokus er på at sætte mindre, men bedre kød på menuen

Find opskrifterne her