Opskrifter
Gå på opdagelse i KØDKollektivets menukoncepter med ideer til alt fra gademad til kantinemenuer.
– Charcuteri for fremtiden
Hos Atria Foodservice tror vi på fællesskaber for fremtiden. Vi eksperimenterer. Vi stiller spørgsmål. Vi er nysgerrige. Vores mission er at være mestre i “stop vanetænkning” ved at byde på nye madmodeller, der matcher tidens fødevarebevægelser og imødekommer nye spisemønstre. En fremtid, hvor charcuteriet får en ny rolle til alle dagens måltider i det salte, det kolde og det varme køkken.
Vi skaber nye behov på foodservice med vores to stærke mærker 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter. Sammen er vi KØDkollektivet, og det er sådan du vil møde os i foodservice med masser af nytænkt og brugbar inspiration til din menu.
For vi mener, at fremtiden tilhører dem, som kollektivt står sammen om at gøre det lidt bedre i morgen.
Gå på opdagelse i KØDKollektivets menukoncepter med ideer til alt fra gademad til kantinemenuer.
Her i KØDkollektivets inspirationsunivers får du viden, du kan bruge i din hverdag og på menuen.
Gå på opdagelse i KØDkollektivets produkter