Karruselbilleder 2880X1380

Opskrifter

Gå på opdagelse i KØDkollektivets menukoncepter med ideer til alt fra gademad til kantinemenuer. Her finder du masser af inspiration med charcuteri både i det salte, det kolde og det varme køkken og alt derimellem. Arbejder du med bæredygtige menuer, så kig efter vores opskrifter mærket 80/20 Mad & Måltider, som er skabt ud fra princippet om grønnere menuer med mindre – men bedre – kød.

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizo­topping

Se opskrift
Gade mad - To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse

Gade mad - To-go-bagel med soltørrede tomater og okse­spegepølse

Se opskrift
Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Øko leverpostejsmad med portobello og rødbeder

Øko leverpostejs­mad med portobello og rødbeder

Se opskrift
Rustik kartoffelsalat med gourmetbacon og grønne bønner

Rustik kartoffel­salat med gourmet­bacon og grønne bønner

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Powerfuld måltidssalat med sprødstegt bacon og grønt

Powerfuld måltids­salat med sprød­stegt bacon og grønt

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Se opskrift
Hvid øko chorizopizza med ricottacreme

Hvid øko chorizo­pizza med ricotta­creme

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hot Pepperonipizza med grønt

Hot Pepperoni­pizza med grønt

Se opskrift