Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 10 skiver godt rugbrød
- 100 g smør
- 1 kg 3-Stjernet Rullepølse
Appelsinmarineret rødkål
- 1/4 rødkål
- 2 appelsiner
- Salt og friskkværnet peber
Rødvinssyltede figner
- 2 ½ dl rødvin
- 1 dl sukker
- 1 stang kanel ca. 7 cm
- 20 mini tørrede figner
Pynt
- Karse
Tilberedning
Smør rugbrødsskiverne med smør og stil til side. Skær rullepølsen i 1/2 cm tykke skiver, varm en pande
med smør og steg rullepølseskiverne, på begge sider.
Appelsinmarineret rødkål
Skær rødkål i helt tynde skiver, brug et mandolinjern.
Pres appelsinsaft over rødkålen og vend godt sammen, krydr med salt og peber.
Rødvinssyltede figner
Kog rødvin og sukker i en gryde sammen med kanel i en gryde, tag fra varme når sukkeret er smeltet og lagen
har konsistens som sirup. Tilsæt de små figner og giv dem et opkog. Afkøl i lagen.
Læg 1-2 skiver rullepølse på hvert skive rugbrød og læg rødkålssalat på.
Fordel de små figner på samt lidt af lagen.
Pynt med karse.