Variation Af Caesarsalat Med Kyllingepoelse

80 / 20 - mad og måltider Ny variation af cæsarsalat med et twist og nem dressing

Tips: Tilbered croutoner af lyst brød eller rugbrød for en grovere version.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 750 g 3-Stjernet Grillet Kyllingbryst i tynde strimler

Nem cæsardressing

  • 400 g mayonnaise
  • 2 dl dijonsennep
  • 150 g fint revet parmesan
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 dl vand

Salat

  • 5 mini romanisalat
  • 40 små krydretomater
  • 2 agurker
  • Granatæble kerner

Brødcroutoner

  • 3-5 skiver brød
  • 1/2 dl olivenolie
  • Havsalt

Tilberedning

Nem cæsardressing

Rør mayonnaisen med sennep og parmesanost.
Krydr med salt og peber. Tilsæt vand og rør en tynd dressing.

Skyl og skær enderne af salathovederne, del dem i kvarte og vend i cæsardressingen.
Skyl tomaterne og del i halve. Skræl og skær agurk i små rustikke stykker.

Brødcroutoner

Pluk brødet i små stykker og rist i olie på en varm pande, til de er sprøde.

Krydr med salt.

Anret salaten med tomater, agurk og granatæblekerner på et stort fad.
Drys med kylling i tynde strimler.
Drys med brødcroutoner.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

All-in-one Nutrivore-salat med belugalinser, kylling, grønt og cremet goma-dip

All-in-one Nutrivore-salat med belugalinser, kylling, grønt og cremet goma-dip

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Appelsin-carpaccio med nellikeolie og kylling

Appelsin-carpaccio med nellikeolie og kylling

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Grillet spidskål toppet med Øko Okse Salami, ærter, blåbær og dild

Grillet spidskål toppet med Øko Okse Salami, ærter, blåbær og dild

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider