Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 750 g 3-Stjernet Grillet Kyllingbryst i tynde strimler
Nem cæsardressing
- 400 g mayonnaise
- 2 dl dijonsennep
- 150 g fint revet parmesan
- Salt og friskkværnet peber
- 1 dl vand
Salat
- 5 mini romanisalat
- 40 små krydretomater
- 2 agurker
- Granatæble kerner
Brødcroutoner
- 3-5 skiver brød
- 1/2 dl olivenolie
- Havsalt
Tilberedning
Nem cæsardressing
Rør mayonnaisen med sennep og parmesanost.
Krydr med salt og peber. Tilsæt vand og rør en tynd dressing.
Skyl og skær enderne af salathovederne, del dem i kvarte og vend i cæsardressingen.
Skyl tomaterne og del i halve. Skræl og skær agurk i små rustikke stykker.
Brødcroutoner
Pluk brødet i små stykker og rist i olie på en varm pande, til de er sprøde.
Krydr med salt.
Anret salaten med tomater, agurk og granatæblekerner på et stort fad.
Drys med kylling i tynde strimler.
Drys med brødcroutoner.