Grillet Spidskål Top WEB

80 / 20 - mad og måltider Grillet spidskål toppet med Øko Okse Salami, ærter, blåbær og dild

Sæt verdens nemmeste tilbehør på menuen. Med 5 ingredienser.

Tilbehøret kan også bruges som en selvstændig ret.
Helt simpelt består opskriften af kvartdelte spidskål, der er grillsteges for derefter at blive overdænget af ”fedtegrever”, grønne ærter, blåbær og tråde af dild.

For en dybere version, kan der serveres lidt maillard-brunet smør på siden.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 4 spidskål skåret i kvarte
  • 250 g Aalbæk Øko Okse Salami
  • 400 g grønærter
  • 200 g blåbær
  • Et bundt dild (rødbedetråde eller andre mikrourter kan også bruges)

Tilberedning

Skær spidskål i kvarte og gril dem på alle sider, så de får grill-streger.

Skær Aalbæk Øko Okse Salami i strimler og rist det på en pande.

Kom det over spidskålene.

Garnér til slut med grønærter, blåbær og tråde af dild eller mikrourter.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Okse Salami 450 g

Aalbæk Okse Salami 450 g

Se produkt
Aalbæk ØKO Okse Salami Delikate skiver 60 g

Aalbæk ØKO Okse Salami Delikate skiver 60 g

Se produkt
Aalbæk Øko Okse Salami 1,6 kg

Aalbæk Øko Okse salami 1,6 kg

Se produkt
3-Stjernet Oksespegepølse 90 g

3-Stjernet Oksespegepølse 90 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami

Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider