Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 2 blomkål
- 300 g Aalbæk Chorizo
- 250 g friske bønner eller 200 g pillede edamame bønner
- 50 g solsikkekerner
- 50 g græskarkerner
- 75 g mandler
- 50 g urter fx bønnespire, rødbedetråde eller andre mikrourter
- Salt og peber
Tilberedning
Skyld blomkålen og bræk dem i små buketter.
Bønnerne nippes, skæres i passende størrelse og blancheres.
Chorizoen skæres i mundrette stykker og steges af på en pande.
Chorizoen tages af panden, men lad fedtstof fra chorizoen blive i panden. Herefter steges blomkålen i fedtstoffet, tilsæt salt og peber efter behov.
Blomkål lægges på et stort fad eller skål, mens kerner og mandler ristes på panden.
Det hele anrettes på fadet og toppes af med frisk grønt.
Velbekomme.
Se her, hvordan Peter Aalbæk tilbereder salaten.