Opskrifter Desktop 2880X1000 Chorizo Jalapenos

80 / 20 - mad og måltider Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Pandestegte blomkålsstykker, blancherede grønne bønner, stegte solsikkefrø, græskarfrø og mandler. Vendt med chunky stykker af stegt Aalbæk Specialiteter Chorizo og lidt smag af olie fra panden. Pynt af med dagens grønt.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 2 blomkål
  • 300 g Aalbæk Øko Chorizo
  • 250 g friske bønner eller 200 g pillede edamame bønner
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 75 g mandler
  • 50 g urter fx bønnespire, rødbedetråde eller andre mikrourter
  • Salt og peber

Tilberedning

Skyld blomkålen og bræk dem i små buketter.

Bønnerne nippes, skæres i passende størrelse og blancheres. 

Chorizoen skæres i mundrette stykker og steges af på en pande. 

Chorizoen tages af panden, men lad fedtstof fra chorizoen blive i panden. Herefter steges blomkålen i fedtstoffet, tilsæt salt og peber efter behov. 

Blomkål lægges på et stort fad eller skål, mens kerner og mandler ristes på panden. 

Det hele anrettes på fadet og toppes af med frisk grønt. 

Velbekomme. 

Se her, hvordan Peter Aalbæk tilbereder salaten.

 

Lavet med disse produkter

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Se produkt
Aalbæk Øko Chorizo i skiver 60 g

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 60 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider