Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Til brændt blomkål:
- 2 blomkål
- 1 dl. olivenolie
- Flagesalt og friskkværnet peber
Til pesto:
- 1 bundt estragon
- 1 bundt rucola
- 100 g græskarkerner
- 1 dl. olivenolie
- 50 g Dansk hård ost
- Salt
- 3 forårsløg, skråt skåret
- 100 g spæde salater, gerne flerfarvede
- 50 g ristede græskarkerner
- 2 spsk. poppet quinoa, klar til brug
- 250 g Aalbæk Fennikel Salami
Tilberedning
Pil de yderste blade af blomkål. Hæld olivenolie over blomkålen. Sørg for at der er olie overalt på kålen. Tilføj salt og peber. Bag det i ovnen ved varmluft i ca. 45 minutter ved 200°C. Blomkålen skal blive branket og let brændt.
Klargør pestoen i en blender.
Blomkål rives i mindre stykker og lægges på fad.
Kom drypvis af pesto over, og vend forårsløg, spæde salater, og mundrette stænger af Aalbæk Øko Fennikel Salami i salaten.
Pynt af med ristede græskarkerner og poppet quinoa.
Lavet med disse produkter
![Aalbæk Fennikel Salami 450 g](/media/kpsdgdg2/911967_aalbæk_spec_fennikelsalami_450g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132841200965230000)
Aalbæk Fennikel Salami 450 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner](/media/pyebbqej/opskrifter_blog_540x720_chorizo_jalapenos.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671569530000)
Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner
Se opskrift![Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine](/media/pboiwjux/blomka-lstoast_3_stjernet_hamburgerryg.jpg?crop=0.27790646853146855,0.031658878014606873,0.2500655594405593,0.024473951363573325&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132573571865370000)