Carpaccio Af Roastbeef Med Tuncreme

80 / 20 - mad og måltider Carpaccio af roastbeef med tuncreme a la Vetallo Tonnato med rosenkålsalat

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 600 g 3-Stjernet Roastbeef

Tuncreme

  • 500 g tun i olie på dåse
  • 2 spsk. dijonsennep
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 dl kapers
  • 3 ansjosfilet
  • Salt og peber
  • Smag til med salt og peber
  • 1 dl kapers
  • 50 g parmesan

Rosenkålssalat

  • 2 kg rosenkål
  • 2 citroner
  • ½ dl olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Pynt

  • Basilikumblade
  • Friskkværnet peber

Tilberedning

Skær roastbeefen i helt tynde skiver.

Tuncreme

Blend tun og lage med de øvrige ingredienser, til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.

Rosenkålssalat

Skyl og skær enderne af rosenkål og skær i tynde skiver eller kvarte. Riv citronskal fint og drys over, hæld olie ved og vend rundt. Krydr med salt og peber.

Fordel rosenkålsalaten bundet af et fad. Læg roastbeef skiverne over.

Smør tuncremen over den fintskåret roastbeef, drys med kapers og høvl parmesan på retten.
Pynt med basilikumblade og friskkværnet peber.

 

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Roastbeef ca. 1,2 kg

3-Stjernet Roastbeef ca. 1,2 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

Fyldig frokostsalat med beluga linser, rosenkål, estragon og roastbeef

Fyldig frokostsalat med beluga linser, rosenkål, estragon og roastbeef

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Koldhævet speltpizza med roastbeef og ærtehummus

Koldhævet speltpizza med roastbeef og ærtehummus

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider