Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 600 g 3-Stjernet Roastbeef
Tuncreme
- 500 g tun i olie på dåse
- 2 spsk. dijonsennep
- 4 spsk. mayonnaise
- 1 dl kapers
- 3 ansjosfilet
- Salt og peber
- Smag til med salt og peber
- 1 dl kapers
- 50 g parmesan
Rosenkålssalat
- 2 kg rosenkål
- 2 citroner
- ½ dl olivenolie
- Havsalt og friskkværnet peber
Pynt
- Basilikumblade
- Friskkværnet peber
Tilberedning
Skær roastbeefen i helt tynde skiver.
Tuncreme
Blend tun og lage med de øvrige ingredienser, til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.
Rosenkålssalat
Skyl og skær enderne af rosenkål og skær i tynde skiver eller kvarte. Riv citronskal fint og drys over, hæld olie ved og vend rundt. Krydr med salt og peber.
Fordel rosenkålsalaten bundet af et fad. Læg roastbeef skiverne over.
Smør tuncremen over den fintskåret roastbeef, drys med kapers og høvl parmesan på retten.
Pynt med basilikumblade og friskkværnet peber.
Lavet med disse produkter

3-Stjernet Roastbeef ca. 1,2 kg
Se produktSe også disse opskrifter

Fyldig frokostsalat med beluga linser, rosenkål, estragon og roastbeef
Se opskrift