Pizza 3 Stjernet Roastbeef

80 / 20 - mad og måltider Koldhævet speltpizza med roastbeef og ærtehummus

Forbered en pizzadej lavet på surdej, fuldkornsmel og speltmel.
Lad dejen koldhæve natten over på køl.
Rul dejen fladt ud og lav et hul i midten af dejen.
Kom tomatsalsa på dejdelen og tilføj grøntsager og krydderurter (her grillet aubergine og frisk oregano).
Sprødbag pizzaen ved høj varme og kom chiliolie samt skiver af 3-Stjernet Roastbeef på pizzaen. Erstat evt, med 3-Stjernet Kyllingebryst.
Drys med revet blomkål, og kom ærtehummus, ærteskud og smuldret feta i midten af pizzaen

Ærtehummus kan laves på urtekogte kikærter, der blendes med grønærter, hvidløg, citron og olivenolie.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Roastbeef ca. 1,2 kg

3-Stjernet Roastbeef ca. 1,2 kg

Se produkt
3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

To-delt surdejspizza med ærtepesto, søde kartofler, bolsjebede og Pancetta og Hvidløgs spegepølse

To-delt surdejspizza med ærtepesto, søde kartofler, bolsjebede og Pancetta og Hvidløgs spegepølse

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hvid øko chorizopizza med ricottacreme

Hvid øko chorizo­pizza med ricotta­creme

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider