Fyldig Frokostsalat 02 HIGH

80 / 20 - mad og måltider Fyldig frokostsalat med beluga linser, rosenkål, estragon og roastbeef

Denne salat egner sig som en alt-i-en tag-med-salat eller som en fyldig salat i fadversion.

Lidt, men godt kød er integreret i salaten – her i form af en skive roastbeef pr. person.

Salaten er mættende, da den indeholder bælgplanter, rodurter, kål og godt med magert kød.
Inden servering marineres salaten i en aromatisk estragon-vinagrette.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

Fyldig frokostsalat

  • 500 g kogte beluga linser
  • 300 g gulerødder i tern
  • 200 g rødløg i tynde ringe
  • 300 g olie-ristede rosenkålsblade
  • 10 skiver 3-Stjernet Roastbeef

Estragon-vinagrette:

  • 4 spsk. grofthakket estragon
  • 1 hakket skalotteløg
  • 1 dl. æbleeddike
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. sødlig grov bornholmersennep
  • Salt
  • Peber
  • Evt. granatæblekerner til pynt

Tilberedning

Kog linserne i ca. 18 minutter og afkøl dem.

Skær gulerødderne i tern og rødløg i tynde ringe.  

Rist rosenkålsbladene på en pande i lidt olie.

Ryst ingredienserne til estragon-vinagretten sammen.

Vend elementerne sammen, og anret i portionsglas eller på store fade.

Skær 3-Stjernet Roastbeef i skiver og kom til sidst ”rosetter” af roastbeef i salaten.

Pynt evt. med lidt røde  granatæblekerner.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Roastbeef ca. 1,2 kg

3-Stjernet Roastbeef ca. 1,2 kg

Se produkt
3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

Koldhævet speltpizza med roastbeef og ærtehummus

Koldhævet speltpizza med roastbeef og ærtehummus

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider