Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Fyldig frokostsalat
- 500 g kogte beluga linser
- 300 g gulerødder i tern
- 200 g rødløg i tynde ringe
- 300 g olie-ristede rosenkålsblade
- 10 skiver 3-Stjernet Roastbeef
Estragon-vinagrette:
- 4 spsk. grofthakket estragon
- 1 hakket skalotteløg
- 1 dl. æbleeddike
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. sødlig grov bornholmersennep
- Salt
- Peber
- Evt. granatæblekerner til pynt
Tilberedning
Kog linserne i ca. 18 minutter og afkøl dem.
Skær gulerødderne i tern og rødløg i tynde ringe.
Rist rosenkålsbladene på en pande i lidt olie.
Ryst ingredienserne til estragon-vinagretten sammen.
Vend elementerne sammen, og anret i portionsglas eller på store fade.
Skær 3-Stjernet Roastbeef i skiver og kom til sidst ”rosetter” af roastbeef i salaten.
Pynt evt. med lidt røde granatæblekerner.