Opskrifter Desktop 2880X1000 Øko Leverpostej

4. december 2020

Skab juleglæde i din kantine

Ingen juletid uden den populære klassiker – leverpostejen. Bliv klar til jul i din kantine. Uanset om det er portioneret julebuffet, juleplatter, juletapas, julehaps, julemøder, så er vores økologiske kyllingeleverpostej juleklar. Servér en lun leverpostej og lad duften sprede sig.

Nye tider betyder nye former for serveringer

Vi er i en ny tid, hvor vi skal gentænke vores serveringer i kantinen. Det kan derfor være en god idé at lave små julemadder som pick ’n choose med små appetitvækkere, fx:

Leverpostej med svampe og rødbeder
Salami med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Julefordele med Aalbæks Kyllingeleverpostej:

• Spar tid – du behøver ikke lave leverpostej fra bunden. Vi har ganske enkelt gjort det præcis, som du selv ville gøre det
• Se bort fra julestress – vi har et bredt produktsortiment til det kolde og det varme køkken
• Vær hurtigt juleklar – med klassiske produkter med korte køkkenprocesser
• Kyllingeleverpostej tilgodeser flere madønsker, fx hvis man ikke spiser gris
Aalbæks Kyllingeleverpostej er lavet af fjærkræ, som er mere CO2-venlig sammenlignet med leverpostej af grisekød
• Få mindre madspild – også i december. Tag kun det frem, som du skal bruge
• Få den gode julesmag frem – vi bruger altid højeste kvalitet

Find mere inspiration i vores opskrifter.

Relaterede indlæg

Den gastronomiske forskel

1. oktober 2020
Den gastro­nomiske forskel

Læs indlæg
Hvem er KØDkollektivet?

1. oktober 2020
Hvem er KØD­kollektivet?

Læs indlæg