
1. oktober 2020
Hvem er KØDkollektivet?
KØDkollektivet er et fællesskab, der består af 2 stærke brands: 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter, som nu også fås til foodservice. I foodservice inspirerer vi under navnet KØDkollektivet.
Atria Foodservice Danmark står bag KØDkollektivet
Atria Foodservice Danmark er fødevarebranches nye dreng i charcuteri-klassen. Det giver os en helt unik mulighed for at komme på det professionelle marked med en tidssvarende serie af kvalitetsprodukter, der kan byde på nye standarder for, hvad charcuteriets rolle er – nu og i fremtiden. Det vil vi gøre ved at gå innovativt til værks med Charcuteri for fremtiden.
Vi vil skabe værdi ved at være din meningsfulde samarbejdspartner
Det vil vi være ved at tage køkkener og kantiner med på en proaktiv menurejse – med kød for fremtiden. Vi vil ikke bare sælge. Vi vil skabe værdi som gastronomisk coach og inspirator.
Sådan kan du genkende KØDkollektivet
Vi er dem der nudger, teaser og motiverer til at spise mindre kød. Med vores menukoncept 80/20 Mad og Måltider ønsker vi at inspirere dig og dit professionelle køkken til nye spisevaner, hvor kødet mere skal indtænkes som smagsgiver i dine retter.
Relaterede indlæg
