Power Pasta Aalbæk Fennikelsalami 1

80 / 20 - mad og måltider Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Kog pasta og boghvede.
Bland blancherede grønne ærter og grønne bønner i.
Kom snittede forårsløg, gulerødder og peberfrugt i.
Vend en grøn olie i, eller hæld over til sidst og tilføj halverede skiver af stegt Øko Fennikel Salami fra Aalbæk Specialiteter.
Servér retten med velkrydret brød som fx hönöbrød.

Grøn olie kan bestå af blendet rapsolie, persille, salt og peber. Men kan sagtens varieres med fx karse, salvie, mynte, dild osv.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær

Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hot Pepperonipizza med grønt

Hot Pepperoni­pizza med grønt

Se opskrift
Hvid øko chorizopizza med ricottacreme

Hvid øko chorizo­pizza med ricotta­creme

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider