Power Pasta Aalbæk Fennikelsalami 1

80 / 20 - mad og måltider Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Kog pasta og boghvede.
Bland blancherede grønne ærter og grønne bønner i.
Kom snittede forårsløg, gulerødder og peberfrugt i.
Vend en grøn olie i, eller hæld over til sidst og tilføj halverede skiver af stegt Øko Fennikel Salami fra Aalbæk Specialiteter.
Servér retten med velkrydret brød som fx hönöbrød.

Grøn olie kan bestå af blendet rapsolie, persille, salt og peber. Men kan sagtens varieres med fx karse, salvie, mynte, dild osv.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Lidt-af-det-hele-tallerken

Lidt-af-det-hele-tallerken

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch

Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Grønne spinatwraps med urtehummus, majroe og Dansk Pancetta

Grønne spinatwraps med urtehummus, majroe og Dansk Pancetta

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider