Pasta Pepperoni 02 LOW

80 / 20 - mad og måltider Pasta Pepperoni i en kold og hurtig version med hamp og årstidens grønt

Her får du et tip til en fyldig og blandet salat.

Egner sig både til fade, portionssatte serveringer, og som kantine take-away.

Kan kombineres ud i det uendelige afhængig af sæsonens plantebaserede råvarer.

Her smagskombineret med skiver af pepperoni, efter køkkenprincippet om lidt men godt kød.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 500 g fuldkornspasta, fx skruer
  • 150 g sorte oliven, uden sten og i krydderolie, der her skal bruges som marinade
  • 1 rødløg i tern
  • 1 citron, saft og skal 300 g. gul squash, i tern
  • 300 g blomkålsbuketter, rå og mundrette
  • 300 g cherrytomater, halveret
  • 2 spsk. hampefrøskaller
  • 250 g 3-Stjernet Halal pepperoni, strimlet
  • 50 g danablue, revet (eller revet vesterhavsost, hvis danablu deler vandene)
  • 1 bakke karse, eller anden mikrourt

Tilberedning

Kog pastaskruerne og køl dem let ned.

Vend oliven og marinade i.
Tilsæt løg, citron og de  klargjorte grøntsager.
Vend hampefrøskaller, pepperonistrimler og karse i.
Tilføj ost lige før anretning.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Pepperoni Halal 1000 g

3-Stjernet Pepperoni Halal 1000 g

Se produkt
3-Stjernet Pepperoni Classic 1000 g

3-Stjernet Pepperoni Classic 1000 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Grøn Pasta á la Carbonara – med ærter og hylderistet chorizo

Grøn Pasta á la Carbonara – med ærter og hylderistet chorizo

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider