Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 500 g fuldkornspasta, fx skruer
- 150 g sorte oliven, uden sten og i krydderolie, der her skal bruges som marinade
- 1 rødløg i tern
- 1 citron, saft og skal 300 g. gul squash, i tern
- 300 g blomkålsbuketter, rå og mundrette
- 300 g cherrytomater, halveret
- 2 spsk. hampefrøskaller
- 250 g 3-Stjernet Halal pepperoni, strimlet eller 3-Stjernet Classic pepperoni
- 50 g danablue, revet (eller revet vesterhavsost, hvis danablu deler vandene)
- 1 bakke karse, eller anden mikrourt
Tilberedning
Kog pastaskruerne og køl dem let ned.
Vend oliven og marinade i.
Tilsæt løg, citron og de klargjorte grøntsager.
Vend hampefrøskaller, pepperonistrimler og karse i.
Tilføj ost lige før anretning.