Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 1 kg spaghetti
- saltet vand
- 500 g frosne grønne ærter
- 1 bundt friske grønne asparges
- 300 g spæde spinatblade
- 1 dl citronolie
- 300 g Aalbæk Øko Chorizo
- 1 dl hyldeblomstsaft
- 2 spsk. hampefrø, hakkede
- 75 g høvlet fast ost, fx Vesterhavsost
- 1 bundt mynte
Tilberedning
Skær asparges i mundrette stykker, blanchér dem hurtigt sammen med ærterne.
Kog spaghettien al dente i saltvand.
Sprødrist samtidig med, at du strimler chorizo af på en varm pande. Giv chorizoen farve og hæld hyldeblomstsaft ved kødet. Lad det koge ind ved høj varme.
Sammensæt pastaen på denne måde: Anret den varme pasta sammen med spæde spinatblade, ærter og aspargessnitter. Kom citronolie og høvlet ost ved. Vend til sidst de ristede kødstrimler i og slut af med et drys hamp og en dusk lilla mynte over hver servering.