Ingredienser
- 5 æg
- dl mælk
- spsk. chiafrø
- 2 tsk gurkemeje
- 200 g lethakket forårsspinat Karse fra 1 bakke
- Salt og friskkværnet peber
- Ca. 500 g 3-Stjernet Brunchpølser
- 10 smurte teracotta-forme
- 500 g. godt rugbrød
Tomatkompot:
- 500 g. halverede cherrytomater 2 æbler i tern
- spsk. chiliflager
- Salt, peber
- 5 spsk. brun farin
Tilberedning
Pisk æg sammen. Tilføj salt, peber, mælk, chiafrø og gurkemeje. Pisk igen. Rør forsigtigt forårsspinat og karse i. Hæld på smurte terrakottaforme eller i bradepande og kom brunchpølser på. Bages i ovnen ved 175°C i ca. 15 minutter.
Kom tomater i en gryde og tilføj æble, chiliflager, salt, peber og brun farin. Kog ind i ca. 20 minutter ved god varme. Blend massen til en ensartet kompot og køl af inden servering.
Lavet med disse produkter
![3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g](/media/ryldmwjv/911200_3-stjernet-cocktailp-lser_frost_1000g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=133014877538000000)
3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Bland-Selv-Brunch](/media/sgwb5not/bland_selv_brunch_01_kødkollektivet_juni_20215592_low.jpg?crop=0.21257223236009731,0.074248028217312509,0.37684382603406325,0.10927880925553969&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132798997333070000)