Ingredienser
- 5 æg
- dl mælk
- spsk. chiafrø
- 2 tsk gurkemeje
- 200 g lethakket forårsspinat Karse fra 1 bakke
- Salt og friskkværnet peber
- Ca. 500 g 3-Stjernet Brunchpølser
- 10 smurte teracotta-forme
- 500 g. godt rugbrød
Tomatkompot:
- 500 g. halverede cherrytomater 2 æbler i tern
- spsk. chiliflager
- Salt, peber
- 5 spsk. brun farin
Tilberedning
Pisk æg sammen. Tilføj salt, peber, mælk, chiafrø og gurkemeje. Pisk igen. Rør forsigtigt forårsspinat og karse i. Hæld på smurte terrakottaforme eller i bradepande og kom brunchpølser på. Bages i ovnen ved 175°C i ca. 15 minutter.
Kom tomater i en gryde og tilføj æble, chiliflager, salt, peber og brun farin. Kog ind i ca. 20 minutter ved god varme. Blend massen til en ensartet kompot og køl af inden servering.