Ingredienser
- 5 æg
 - dl mælk
 - spsk. chiafrø
 - 2 tsk gurkemeje
 - 200 g lethakket forårsspinat Karse fra 1 bakke
 - Salt og friskkværnet peber
 - Ca. 500 g 3-Stjernet Brunchpølser
 - 10 smurte teracotta-forme
 - 500 g. godt rugbrød
 
Tomatkompot:
- 500 g. halverede cherrytomater 2 æbler i tern
 - spsk. chiliflager
 - Salt, peber
 - 5 spsk. brun farin
 
Tilberedning
Pisk æg sammen. Tilføj salt, peber, mælk, chiafrø og gurkemeje. Pisk igen. Rør forsigtigt forårsspinat og karse i. Hæld på smurte terrakottaforme eller i bradepande og kom brunchpølser på. Bages i ovnen ved 175°C i ca. 15 minutter.
Kom tomater i en gryde og tilføj æble, chiliflager, salt, peber og brun farin. Kog ind i ca. 20 minutter ved god varme. Blend massen til en ensartet kompot og køl af inden servering.
Lavet med disse produkter
                                    3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g
Se produktSe også disse opskrifter