Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
800 g kogte kikærter
- 1 dl. ristet sesamolie
- Salt, peber og citronsaft
- 200 g glaskål, mandolinskåret
- 500 g gulerod, spaghettiskåret
- 300 g blomkålsris
- 100 g røde radiser, i julienne
- 200 g forårsløg, snittet
- 300 g syltede rødløg i ringe
- 300 g 3-Stjernet mørbrad
- 1 spsk. sesam, ristet
- 1 spsk. chiafrø
- 1 dl Kewpie japansk mayo
Tilberedning
Blend kikærter med sesamolie. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Klargør alle grøntsager.
Kom hummus i en boks eller bowle. Læg grøntsager på, og tilføj 3-stjernet mørbrad mørbrad og fx rives i stykker på toppen.
Drys med sesamfrø og chiafrø.
Servér eller ”dut” med en Kewpie japanmayo og evt. en forårsagtig og knust mynte-lime-olie-dressing. Den kan du lave ved at blende frisk mynte med limesaft og sesamolie.