Blomkålstoast 3 Stjernet Hamburgerryg

80 / 20 - mad og måltider Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg

Skær et par skiver blomkål.
Smør begge skiver med dildmayo og sennep.
Læg den ene skive blomkål i en toaster.
Kom et par skiver 3-Stjernet Hamburgerryg på sammen med skiver af tomat og squash.
Tilføj knust spidskål og en skive chilicheddar.
Luk af med en skive blomkål og tilbered som en sandwich i en klap-toaster.
Servér fx. sammen med en lille portion Nutrivore-salat.

Sammen med råkostjuice kan dette fyldige stykke smørrebrød udgøre en komplet frokostret. Råkostjuice kan laves på presset rødbede, majroe og æble smagt til med hyldesaft og tilføjet en myntestilk.
Bønnecreme kan laves som en puré på kogte butterbeans, der blendes og afkøles. Det vendes med rygeost, karse, citron, salt og peber.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Hamburgerryg 1600 g

3-Stjernet Hamburgerryg 1600 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Koldhævet speltpizza med roastbeef og ærtehummus

Koldhævet speltpizza med roastbeef og ærtehummus

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
SnackHapsere med blommeketchup, selleri-remo og palmekål

SnackHapsere med blommeketchup, selleri-remo og palmekål

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
To-delt surdejspizza med ærtepesto, søde kartofler, bolsjebede og Pancetta og Hvidløgs spegepølse

To-delt surdejspizza med ærtepesto, søde kartofler, bolsjebede og Pancetta og Hvidløgs spegepølse

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider