Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Pølser
Blommeketchup
- 1 rødløg i både
- 3 halverede blommer uden sten
- 1 spsk. chilisauce
- 1 spsk. rød balsamico
- 1 spsk. rørsukker
- Et par tabascodråber
- Salt
Pærekompot med havtorn og gulerod
- 1 pære
- 1 gulerod
- 50 g havtorn
- ½ dl sukker
- ½ dl æblecider
- Salt
- Peber
- Vaniljekorn
Selleriremoulade
- 100 g rå knoldselleri i små tern
- 1 gul gulerod i små tern
- 100 g cornichoner i små tern
- Skyr
- Stødt gurkemeje
- Lidt rørsukker
- Lidt sennep
Karamel-løg
- Løg
- Sukker
- Honning
Crispy palmekål
- Palmekål
- Olie
- Salt
Små minibrød
- 1 dl mælk
- 50 g gær
- 4 spsk. sukker
- 400 g tipo 00-mel
- 200 g fuldkornsmel
- 100 g blødt smør
- 1 tsk. salt
- 3 æg
Tilberedning
Grillrist pølserne og kom dem i brød. Kom fyld på og servér som SnackHaps.
Blommeketchup:
Kog det mørt i gryde eller i ovn. Tilsæt spsk. chilisauce, 1 spsk. rød balsamico, 1 spsk. rørsukker, et par tabascodråber og salt. Blend og smag til. Kom på flaske og køl ned.
Pærekompot med havtorn og gulerod:
Skær pære og gulerod i tern af 0,5 x 0,5 cm. Kom det i en gryde med æblecider, salt, peber og vanilje. Kog det til det stadig har bid. Vend til sidst havtorn i kompotten, som gerne må have lidt ”salsa-struktur”.
Selleriremoulade:
Knoldselleri, gulerod og cornichoner i små tern. Vend med skyr og stødt gurkemeje. Smag til med lidt rørsukker og lidt sennep.
Karamel-løg:
Løg ristes bløde på en pande og tilsættes en anelse sukker eller honning.
Crispy palmekål:
Vend hele palmekålsblade i lidt olie. Kom i ovnen og bag dem sprøde i ca. 15 minutter ved 180 grader. Tag dem ud og drys med salt. Smuldr let i fingrene, så det kan grov-drysses over snackhapserne.
Små minibrød.
Lav dejen i en røremaskine. Pisk æg luftig med sukkeret. Lun mælken og udrør gæren heri. Kom det i æggemassen. Tilsæt mel og salt lidt efter lidt. Kom det bløde smør i og ælt igennem til dejen er glat og smidig. Lad det hæve til dobbelt størrelse. Ælt og form til pølsebrød i snackstørrelse. Hæv tildækket i ca. 1 time og bag brødene ved 210 grader i ca. 10-12 minutter.