Ingredienser
- 250 g Aalbæk Pancetta, skåret i små tern
- 500 g kogte puy-linser
- 400 g grønærter, fine
- 500 g kokosmælk
- 1 bundt dild, hakket (gem lidt til pynt)
- Salt
- Peber
- Lime, skal i julienne og saft
- 500 g. laks, ovndampet
- 100 g. ribs eller blåbær til anretning
Tilberedning
Rist Aalbæk Pancetta sprød på en pande, tilsæt puy-linser, grønærter, kokosmælk og dild.
Lad det varme hurtigt igennem.
Smag til med salt, peber, limeskal og saft.
Anret saucen med dampet fisk på toppen.
Pynt af med dild og ekstra syregivende bær, fx et par klaser af ribs eller blåbær.
PS
Pyu-linser forkoges i ca. 20 minutter og fisken dampes i ovnen i ca. 12 minutter ved 170°C.