![911774](/media/fk3on5i0/911774.jpg?mode=max&width=700&rnd=132481974475230000)
Aalbæk Dansk Pancetta tørret 1/2 side - ca. 900 g
Vores Pancetta er bare gourmet – punktum.
Den er tørsaltet i 3-4 uger, hvorved vi opnår en intens smag. Tilbage er et reelt stykke dansk Pancetta, der kan steges helt sprødt i ovnen uden særligt stegesvind.
Dansk Pancetta fra Aalbæk Specialiteter er en unik specialitet, udviklet i vores slagterbutik i Farre. Lavet af Peter Aalbæk helt uden omveje med kvalitetsråvarer tilsat umage, tid og godt håndværk.
Perfekt til brunch, æggekage, i salater eller sandwich for en kraftig og ægte baconsmag.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 1558 kJ/372 kcal |
Fedt | 33 g |
-- Heraf mættede fedtsyrer | 13 g |
Kulhydrat | 0,5 g |
-- Heraf sukkerarter | 0,4 g |
Protein | 20 g |
Salt | 4,8 g |
![911774](/media/fk3on5i0/911774.jpg?mode=max&width=700&rnd=132481974475230000)
Ingredienser
Ingredienser: Til 100 g færdigvare er anvendt: Grisekød 123 g, salt, krydderiblanding, dextrose, maltodextrin, gærekstrakt, antioxidant E301, konserveringsmiddel E250. Røget og tørret, vakuumpakket. Opvarmes til minimum 75ºC.
Opbevares ved maks. 5ºC.
Kolli: 4 x ca. 900 g
Varenummer: 911748
Relaterede opskrifter
![Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice](/media/j1jf034e/smørrebrød_aalbæk_bacon_ny_isterning.jpg?crop=0.37582417582417582,0.10876945490022874,0.25329670329670328,0.14962062532548437&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132573570545330000)
Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice
Se opskrift![Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch](/media/oxkf0ptj/brændende_kærlighed_aalbæk_bacon_2.jpg?crop=0.1049537037037037,0,0.39504629629629628,0.00019996000799847103&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132573567607200000)
Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch
Se opskrift![Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær](/media/qjubgz5x/sellerispejlæg_aalbæk_bacon.jpg?crop=0.18320454545454545,0.018378142553307546,0.32588636363636364,0&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132574204578530000)
Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær
Se opskrift![Bland-Selv-Brunch](/media/sgwb5not/bland_selv_brunch_01_kødkollektivet_juni_20215592_low.jpg?crop=0.21257223236009731,0.074248028217312509,0.37684382603406325,0.10927880925553969&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132798997333070000)
Bland-Selv-Brunch
Se opskrift![Lidt-af-det-hele-tallerken](/media/erwf5mz4/lidt_af_det_hele_tallerken_kødkollektivet_juni_20215650_low.jpg?crop=0.31840193704600483,0.087188867434776371,0.27300242130750607,0.09541550036419516&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132696100468830000)
Lidt-af-det-hele-tallerken
Se opskrift![Pankopaneret selleritoast med Dansk Pancetta og tapenade af butternut squash](/media/1ldnhzot/pankopaneret_selleritoast_02_kødkollektivet_juni_20215656_low.jpg?crop=0.31166533119658119,0.044883015625701295,0.32775774572649574,0.23378280467552792&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132696101043670000)
Pankopaneret selleritoast med Dansk Pancetta og tapenade af butternut squash
Se opskrift![Powerfuld måltidssalat med sprødstegt bacon og grønt](/media/14xh24rh/opskrifter_blog_540x720_bacon_hero.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132374638813630000)
Powerfuld måltidssalat med sprødstegt bacon og grønt
Se opskrift![To-delt surdejspizza med ærtepesto, søde kartofler, bolsjebede og Pancetta og Hvidløgs spegepølse](/media/za4pgtvk/2-delt_surdejpizza_kødkollektivet_juni_20215667_low.jpg?crop=0.32412060301507539,0.10555402669762919,0.25188442211055279,0.046243973053564882&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132696880670670000)