Kog kartoflerne. Du kan evt. koge dem med urter. Eller bare i rigeligt saltvand for at nyde smagen af ”nye kartofler”. Afkøl kartoflerne.
Skær en tyk skive stenalderbrød – eller gerne 2 skiver.
Smør brødet med et fint lag bønnecreme.
Taglæg med kartoffelskiver.
Kom evt. ”dutter” af bønnecreme på kartoflerne.
Læg hele skiver af sprødstegt Dansk Pancetta fra Aalbæk Specialiteter på.
Anret med aspargesbroccoli og forårsløg.
Garnér med brøndkarse og drys med chiafrø.
Sammen med råkostjuice kan dette fyldige stykke smørrebrød udgøre en komplet frokostret. Råkostjuice kan laves på presset rødbede, majroe og æble smagt til med hyldesaft og tilføjet en myntestilk.
Bønnecreme kan laves som en puré på kogte butterbeans, der blendes og afkøles. Det vendes med rygeost, karse, citron, salt og peber.