Smørrebrød Aalbæk Bacon Ny Isterning

80 / 20 - mad og måltider Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice

Kog kartoflerne. Du kan evt. koge dem med urter. Eller bare i rigeligt saltvand for at nyde smagen af ”nye kartofler”. Afkøl kartoflerne.
Skær en tyk skive stenalderbrød – eller gerne 2 skiver.
Smør brødet med et fint lag bønnecreme.
Taglæg med kartoffelskiver.
Kom evt. ”dutter” af bønnecreme på kartoflerne.
Læg hele skiver af sprødstegt Dansk Pancetta fra Aalbæk Specialiteter på.
Anret med aspargesbroccoli og forårsløg.
Garnér med brøndkarse og drys med chiafrø.

Sammen med råkostjuice kan dette fyldige stykke smørrebrød udgøre en komplet frokostret. Råkostjuice kan laves på presset rødbede, majroe og æble smagt til med hyldesaft og tilføjet en myntestilk.
Bønnecreme kan laves som en puré på kogte butterbeans, der blendes og afkøles. Det vendes med rygeost, karse, citron, salt og peber.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Julesmørrebrød med øl-løg, mayo med allehånde og vinterkarse

Julesmørrebrød med øl-løg, mayo med allehånde og vinterkarse

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Forårssmørrebrød med grøn rygeost,  knust Dansk Pancetta og persillefrit

Forårssmørrebrød med grøn rygeost, knust Dansk Pancetta og persillefrit

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Se opskrift