Sellerispejlæg Aalbæk Bacon

80 / 20 - mad og måltider Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær

Rist en tyk skive selleri.
Kom spejlæg på.
Tilføj en skive sprødstegt Dansk Pancetta fra Aalbæk Specialiteter.
Kom røde krydderurter ved.
Anret med syltede rødløg, salte mandler og et drys sorte chiafrø.
Kan serveres sammen med en greenie i glas og et supplement af hjemmelavede tomat-baked-beans.

Greenie med ingefær:
Spinat, banan og frisk ingefær blendes med æblejuice og tilføres evt. et par superbær.
Hjemmelavede tomat-baked-beans:
50/50 af kogte hvide bønner og hakkede tomater, varmes op og smages til med tabasco, salt og peber.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side

Se produkt
Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/1 side

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/1 side

Se produkt

Se også disse opskrifter

Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice

Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizo­topping

Se opskrift
Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse

Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og okse­spegepølse

Se opskrift