Sellerispejlæg Aalbæk Bacon

80 / 20 - mad og måltider Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær

Rist en tyk skive selleri.
Kom spejlæg på.
Tilføj en skive sprødstegt Dansk Pancetta fra Aalbæk Specialiteter.
Kom røde krydderurter ved.
Anret med syltede rødløg, salte mandler og et drys sorte chiafrø.
Kan serveres sammen med en greenie i glas og et supplement af hjemmelavede tomat-baked-beans.

Greenie med ingefær:
Spinat, banan og frisk ingefær blendes med æblejuice og tilføres evt. et par superbær.
Hjemmelavede tomat-baked-beans:
50/50 af kogte hvide bønner og hakkede tomater, varmes op og smages til med tabasco, salt og peber.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side

Se produkt
Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/1 side

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/1 side

Se produkt
Aalbæk Gourmet Bacon 300 g

Aalbæk Gourmet Bacon 300 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Bland-Selv-Brunch

Bland-Selv-Brunch

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Morgengrøn Croque Madame med bolsjebede, ærtespirer og hamburgerryg

Morgengrøn Croque Madame med bolsjebede, ærtespirer og hamburgerryg

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Magisk morgen

Magisk morgen

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider