Sellerispejlæg Aalbæk Bacon

80 / 20 - mad og måltider Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær

Rist en tyk skive selleri.
Kom spejlæg på.
Tilføj en skive sprødstegt Dansk Pancetta fra Aalbæk Specialiteter.
Kom røde krydderurter ved.
Anret med syltede rødløg, salte mandler og et drys sorte chiafrø.
Kan serveres sammen med en greenie i glas og et supplement af hjemmelavede tomat-baked-beans.

Greenie med ingefær:
Spinat, banan og frisk ingefær blendes med æblejuice og tilføres evt. et par superbær.
Hjemmelavede tomat-baked-beans:
50/50 af kogte hvide bønner og hakkede tomater, varmes op og smages til med tabasco, salt og peber.

Se også disse opskrifter

One Pot linsegryde med garam masala, kokosmælk og hvidløgssalami

One Pot linsegryde med garam masala, kokosmælk og hvidløgssalami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch

Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice

Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider