Croque Madam Hamberryg Grape 1 (1)

80 / 20 - mad og måltider Morgengrøn Croque Madame med bolsjebede, ærtespirer og hamburgerryg

Start dagen med at servere et opkvikkende og friskt morgenmåltid - lidt mere ”PLANT MADE” og grønnere. Her komponeret som en morgengrøn Croque Madame, der på en hurtig måde er lagt sammen med ristet bolsjebede, charcuteri og ærtespirer for et friskt og let look. Som supplement er retten anrettet med en halveret rød grape på siden, så det samlet set udgør et helt morgenmåltid efter 80/20-princippet. Garnér gerne med et drys af panderistede græskarkerner, der giver både knas og gode fedtsyrer.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 20 skiver grillet stenovnsbrød
  • 800 g rød bolsjebede i tynde skiver
  • 1 dl rapsolie
  • 1 spsk. flydende honning
  • 200 g ærtespirer
  • 400 g 3-Stjernet Hamburgerryg skåret i silketynde skiver 
  • 10 spejlæg
  • Salt og peber
  • 5 røde grape
  • 250 g ristede græskarkerner

Tilberedning

Grill brødet, så det får gode grillstriber. Rist bolsjebederne i olie på en kippande. Kom lidt honning ved, så sødmen trækker frem. Læg brødene sammen med bolsjebeder, salt & peber, ærtespirer og 3-Stjernet Hamburgerryg.

Luk af med endnu en skive brød og læg et smilende spejlæg  på toppen.

Garnér med ristede græskarkerner og anret morgenmåltidet sammen med en  halveret grape på siden. Det giver et friskt og syrligt modspil til anretningen.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Hamburgerryg ca. 1,6 kg

3-Stjernet Hamburgerryg ca. 1,6 kg

Se produkt
3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

3-Stjernet Grillet kyllingebryst ca. 1,6 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider