Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 20 skiver grillet stenovnsbrød
- 800 g rød bolsjebede i tynde skiver
- 1 dl rapsolie
- 1 spsk. flydende honning
- 200 g ærtespirer
- 400 g 3-Stjernet Hamburgerryg skåret i silketynde skiver
- 10 spejlæg
- Salt og peber
- 5 røde grape
- 250 g ristede græskarkerner
Tilberedning
Grill brødet, så det får gode grillstriber. Rist bolsjebederne i olie på en kippande. Kom lidt honning ved, så sødmen trækker frem. Læg brødene sammen med bolsjebeder, salt & peber, ærtespirer og 3-Stjernet Hamburgerryg.
Luk af med endnu en skive brød og læg et smilende spejlæg på toppen.
Garnér med ristede græskarkerner og anret morgenmåltidet sammen med en halveret grape på siden. Det giver et friskt og syrligt modspil til anretningen.