Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 1 spsk. rapsolie
- 150 g løg, finthakket
- 100 soltørrede tomater, finthakket
- 8 dl grove havregryn
- 1 liter æblejuice, supplér evt. med mere væske i form af vand
- 1 spsk. tørret basilikum
- 100 g Dansk hård ost
- Salt og citronpeber
- 250 g Aalbæk Dansk Pancetta
- 1 håndfuld bredbladet persille
Tilberedning
Rist løg og soltørrede tomater i olie.
Kom havregryn på. Tilsæt æblejuice og basilikum. Kog det godt sammen, så det får konsistens som en grød/risotto.
Justér evt. med vand. Kom ost i og smag til med salt og citronpeber.
Skær Aalbæk Dansk Pancetta i tern og tør-rist det. Servér retten var med den sprøde Pancetta og persille på toppen.
PS: Synes du retten skal have mere syre, kan du justere med friskpresset citron eller lidt æbleeddike.
Lavet med disse produkter
![Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g](/media/fk3on5i0/911774.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132481974475230000)
Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Efterårs bygotto med svampe, røg og salvie](/media/qermylug/eftera-rets_bygotto_kødkollektivet_juni_20215677_low.jpg?crop=0.336,0.30982745686421603,0.38414925373134345,0.13033109023524572&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132696881095530000)