Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 2000 g 3-Stjernet Bolognese
- 3 ds. kikærter (af 250 g)
- 1/2 dl olivenolie
- Havsalt og friskkværnet peber
- chiliflager
Mynte-creme
- 400 g græsk yoghurt
- 1 stort bundt mynte
- Salt og friskkværnet peber
Pynt
- 10 stilke koriander
Tilberedning
Varm bolognesen som anvist.
Dræn kikærter fra væde i en sigte.
Varm en stor pande med olie og steg kikærterne, godt sprøde på alle sider, krydr med salt og peber og evt. chili.
Skyl og pluk mynten i blade. Blend med græsk yoghurt til en lind masse. Smag til med salt og peber.
Anret bolognesen i et stort fad i lag med de sprøde kikærter. Top med myntecreme og pynt med koriander og server.
Lavet med disse produkter
![3-Stjernet Bolognese 2500 g](/media/oj3iyawj/911535_3-stjernet_bolognese_2500g-2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=133046072922230000)
3-Stjernet Bolognese 2500 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Bolognese PLUS godt med grønt](/media/vgcf3prw/bolognese_plus_kødkollektivet_juni_20215615_low.jpg?crop=0.2636377777777778,0,0.23648722222222215,0&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132689101552630000)