Bolognese Med Krydret Kikaerter Og Myntecreme
NYHED

80 / 20 - mad og måltider Bolognese med krydrede ristede kikærter og mynte-creme

Tip: Steg kikærterne med chiliflager, så bliver de dejlig krydret.
Server evt. retten med kogt pasta eller nannbrød.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 2000 g 3-Stjernet Bolognese
  • 3 ds. kikærter (af 250 g)
  • 1/2 dl olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • chiliflager

Mynte-creme

  • 400 g græsk yoghurt
  • 1 stort bundt mynte
  • Salt og friskkværnet peber

Pynt

  • 10 stilke koriander

Tilberedning

Varm bolognesen som anvist.

Dræn kikærter fra væde i en sigte.
Varm en stor pande med olie og steg kikærterne, godt sprøde på alle sider, krydr med salt og peber og evt. chili.

Skyl og pluk mynten i blade. Blend med græsk yoghurt til en lind masse. Smag til med salt og peber.

Anret bolognesen i et stort fad i lag med de sprøde kikærter. Top med myntecreme og pynt med koriander og server.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Bolognese 2500 g

3-Stjernet Bolognese 2500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Bolognese PLUS godt med grønt

Bolognese PLUS godt med grønt

Se opskrift