Kartoffel Twisters 01 LOW

80 / 20 - mad og måltider Kartoffel-twisters med beder, fennikelsalami og chimichurri sauce

Brug for et fennikel-twist på dagens kartoffel?
Her sat på spyd sammen med forskellige typer af beder, og et par rækker med fennikelkrydret salami.

Vi anbefaler at servere dem varme sammen med en grøn og velkrydret chimichurri sauce.
Det er en populær krydderurte-sauce, der passer utrolig godt til forskelligt slags charcuteri og grøntsager.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

Kartoffel-twisters med beder

  • 600 g kartofler, skåret i skiver
  • 400 g beder, fx. bolche, rødbede og gule beder, i skiver
  • 20 skiver Aalbæk Fennikel salami
  • 10 spyd
  • 1 dl. hvidløgsolie

Chimichurri sauce:

  • 1 dl bredbladet persille, hakket
  • 2 spsk. frisk koriander, hakket
  • 1 spsk. bronzefennikel, hakket (gem nogle lange ”tråde” til pynt)
  • 1 rødløg, hakket
  • 3 hvidløgsfed, hakket
  • 1 rød chili, hakket
  • 1 spsk. limesaft
  • Olivenolie til justering
  • 1 spsk. sherryeddike
  • Salt
  • Peber

Tilberedning

Sæt kartoffelskiver, bedeskiver og foldet fennikelsalami på spyd og pensel dem med hvidløgsolie.

Sprød-bag dem ved høj varme i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter.

Vend ingredienser til chimichurri saucen sammen, og anret sammen med de varme kartoffeltwisters.

Kom fx lidt bronzefennikel over inden servering. Det fremhæver rettens fennikeltema.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Fennikel Salami 450 g

Aalbæk Fennikel Salami 450 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Fennikel salami med hurtig kimchi og salte mandler

Fennikel salami med hurtig kimchi og salte mandler

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hot Sub Sliders med salvie, vegansk smelteost og Fennikel Salami

Hot Sub Sliders med salvie, vegansk smelteost og Fennikel Salami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider