Grillet Courgette Svoebt Om Cocktailpoelser Med Feta Valnøddecreme

80 / 20 - mad og måltider Grillet courgette, svøbt om cocktailpølser med cremet feta-valnøddecreme

Tips: Du kan også bruge hasselnødder, eller mandler i fetacremen.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

Feta-valnødde creme

  • 300 g valnøddekerner
  • 300 g græsk yoghurt
  • 600 g feta
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Pynt

Bredbladet persille

Tilberedning

Skyl og skær courgetter i tynde skiver, brug et mandolinjern.
Pensl skiverne med olie, og varm en grillpande.
Steg skiverne på begge sider, så de får et flot grillmønster.

Tag fra panden og svøb dem om cocktailpølserne.

Fordel de svøbte pølser på en bageplade med bagepapir og bag i en 180 grader varm ovn i 6 minutter.

Feta-valnødde creme

Varm en pande og rist valnøddekerne sprøde.
Blend yoghurt, olivenolie og feta sammen til en ensartet masse.
Knus valnøddekerner let og vend i fetacreme sammen med olie, salt og peber.
Fordel fetacreme på et fad.
Sæt træspyd i de færdige pølser og stil dem på fetacremen.
Skyl persillen og pluk i buketter og pynt retten.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g

3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

SnackHapsere med blommeketchup, selleri-remo og palmekål

SnackHapsere med blommeketchup, selleri-remo og palmekål

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider