Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 5 courgetter
- ½ dl olivenolie
- 40 3-Stjernet Cocktailpølser
- 40 Små træspyd
Feta-valnødde creme
- 300 g valnøddekerner
- 300 g græsk yoghurt
- 600 g feta
- 1 dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Pynt
Bredbladet persille
Tilberedning
Skyl og skær courgetter i tynde skiver, brug et mandolinjern.
Pensl skiverne med olie, og varm en grillpande.
Steg skiverne på begge sider, så de får et flot grillmønster.
Tag fra panden og svøb dem om cocktailpølserne.
Fordel de svøbte pølser på en bageplade med bagepapir og bag i en 180 grader varm ovn i 6 minutter.
Feta-valnødde creme
Varm en pande og rist valnøddekerne sprøde.
Blend yoghurt, olivenolie og feta sammen til en ensartet masse.
Knus valnøddekerner let og vend i fetacreme sammen med olie, salt og peber.
Fordel fetacreme på et fad.
Sæt træspyd i de færdige pølser og stil dem på fetacremen.
Skyl persillen og pluk i buketter og pynt retten.