Grønkålssalat 01 HIGH
NYHED

80 / 20 - mad og måltider Grønkålssalat med stegte pærer, hyld, tranebær og brunch pølse

Vidste du at den smagsintense brunchpølse med bacon sagtens kan bruges til meget mere end brunch med pocheret æg og bagte tomater?

Her får du nemlig brunchpølsen præsenteret i en kantinerelevant frokostvariation sammen med grov-ribbet grønkål, stegte pærer, hyldesaft og et drys af tranebær.

På menuen kan du kalde menuen for ”Sensommerkål med stegte pærer, hyld og pølse”.

PS:
Sennepsmayo, lidt syltede rødløg og en kæmpe rug-crouton kan med fordel serveres til, hvis retten skal være mere fyldig.

Har du morgenservering, eller er en af de kantiner, der kører fredagsbrunch fra 10-13, er retten også velegnet som ”Den lille lune brunch ret” med grønt, frugt og pølse.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 600 g grønkål, groft-ribbet
  • 500 g pærer, skåret i både (vælg helst lidt umodne pærer)
  • ½ dl. rapsolie
  • 1 dl. hyldesaft
  • 100 g tørrede tranebær
  • 10 tråde citrontimian
  • 20 Aalbæk Brunchpølser med bacon

Tilberedning

Rist grønkål, pærer, og brunchpølser i olie. Kom hyldesaft og tranebær på, og lad det koge en smule ind. Tilsæt tråde af citrontimian og anret i stor pande, tapas-cocotter eller i små portions-pander.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g

3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Bland-Selv-Brunch

Bland-Selv-Brunch

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider