Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 600 g grønkål, groft-ribbet
- 500 g pærer, skåret i både (vælg helst lidt umodne pærer)
- ½ dl. rapsolie
- 1 dl. hyldesaft
- 100 g tørrede tranebær
- 10 tråde citrontimian
- 20 Aalbæk Brunchpølser med bacon
Tilberedning
Rist grønkål, pærer, og brunchpølser i olie. Kom hyldesaft og tranebær på, og lad det koge en smule ind. Tilsæt tråde af citrontimian og anret i stor pande, tapas-cocotter eller i små portions-pander.
Lavet med disse produkter
![3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g](/media/ryldmwjv/911200_3-stjernet-cocktailp-lser_frost_1000g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=133014877538000000)
3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Bland-Selv-Brunch](/media/sgwb5not/bland_selv_brunch_01_kødkollektivet_juni_20215592_low.jpg?crop=0.21257223236009731,0.074248028217312509,0.37684382603406325,0.10927880925553969&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132798997333070000)