Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Grønnere Simregryde
- ½ dl. rapsolie
- 500 g gulerødder, gule og orange, skåret i grove stykker
- 500 g knoldselleri, skåret i grove stykker (gem toppen til anretning)
- 300 g pastinakker, skåret i grove stykker
- 300 g persillerødder, skåret i grove stykker
- 200 g søde kartofler, skåret i grove tern
- 300 g løg, skåret i kvarte
- 1,5 l. grøntsagsbouillon
- 6 laurbærblade
- 1 spsk. paprika
- 1 spsk. gurkemeje
- 800 g 3-Stjernet Mørbrad SousVide, skåret i mundrette stykker
- 2 dl. piskefløde
- 3 spsk. æbleeddike
- Salt, peber
- 300 g rødkål eller rød spidskål som topping
- 150 g ristede cashewnødder som topping
Quinoa-fladbrød
- 100 g kogt quinoa
- 300 g lunken vand
- 20 g gær
- 800 g ølandshvedemel
- 15 g salt
Tilberedning
Klargør grøntsagerne og lad det braisere i olien i ca. 10 minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon og krydderier. Lad det simre under låg til grøntsagerne er næsten møre. Tilsæt piskefløde og smag til med æbleeddike, salt og peber. Kom til slut kødet i og vend det godt sammen. Anret og drys rettens top med finthakket rødkål, ristede cashewnødder og lidt grønt fra knoldselleriets top.
PS: Der kan serveres quinoa-fladbrød til.
Alle ingredienser æltes sammen.
De hæves, formes til fladbrød, pensles med lidt olie og bages i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.
Se også disse opskrifter
![Nem Minestrone med sorte bønner, pasta, chorizo og pølse](/media/m5jafjwx/nem_minestrone_kødkollektivet_juni_2021569_low.jpg?crop=0.21714907786885246,0.1395792723795703,0.43705174180327871,0.16864942413882161&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132696881547070000)
Nem Minestrone med sorte bønner, pasta, chorizo og pølse
Se opskrift![Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping](/media/sithuc5o/opskrifter_blog_540x720_chili_sin_carne.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671567670000)