Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Grønnere Simregryde
- ½ dl. rapsolie
- 500 g gulerødder, gule og orange, skåret i grove stykker
- 500 g knoldselleri, skåret i grove stykker (gem toppen til anretning)
- 300 g pastinakker, skåret i grove stykker
- 300 g persillerødder, skåret i grove stykker
- 200 g søde kartofler, skåret i grove tern
- 300 g løg, skåret i kvarte
- 1,5 l. grøntsagsbouillon
- 6 laurbærblade
- 1 spsk. paprika
- 1 spsk. gurkemeje
- 800 g 3-Stjernet Mørbrad SousVide, skåret i mundrette stykker
- 2 dl. piskefløde
- 3 spsk. æbleeddike
- Salt, peber
- 300 g rødkål eller rød spidskål som topping
- 150 g ristede cashewnødder som topping
Quinoa-fladbrød
- 100 g kogt quinoa
- 300 g lunken vand
- 20 g gær
- 800 g ølandshvedemel
- 15 g salt
Tilberedning
Klargør grøntsagerne og lad det braisere i olien i ca. 10 minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon og krydderier. Lad det simre under låg til grøntsagerne er næsten møre. Tilsæt piskefløde og smag til med æbleeddike, salt og peber. Kom til slut kødet i og vend det godt sammen. Anret og drys rettens top med finthakket rødkål, ristede cashewnødder og lidt grønt fra knoldselleriets top.
PS: Der kan serveres quinoa-fladbrød til.
Alle ingredienser æltes sammen.
De hæves, formes til fladbrød, pensles med lidt olie og bages i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.
Lavet med disse produkter

3-Stjernet Sous vide Pork Brisket ca. 1,0 kg
Se produkt
3-Stjernet Sous vide Svine Mørbrad ca. 1,0 kg
Se produktSe også disse opskrifter

Nem Minestrone med sorte bønner, pasta, chorizo og pølse
Se opskrift
Baba Ganoush med spejlæg, urter og skiver af sous vide grisemørbrad
Se opskrift