Nem Minestrone Kødkollektivet Juni 2021569 LOW

80 / 20 - mad og måltider Nem Minestrone med sorte bønner, pasta, chorizo og pølse

Intet efterår uden en varmende og nærende suppe.
En af de allernemmeste at gå til er minestronen.

Denne version er fordansket med masser af grøntsager, krydderurter, røgsmag og sorte bælgfrugtbønner.

PS:
Du kan bruge alverdens grøntsagsrester i din minestrone.

Her har vi brugt en kombi af løg, gulerødder og knoldselleri. Det giver masser af kostfibre. Desuden har vi her suppleret retten med grønne proteiner i form af sorte bønner.

Det går godt til den lette røgsmag fra røget paprika, Aalbæk Chorizo og 3-stjernet Cocktailpølser.
En rigtig alt-i-én-suppe til hverdags-menuen

Ingredienser

  • 500 g forkogte sorte bønner
  • 250 g forkogt fuldkornsspaghetti
  • 25 g rapsolie
  • 400 g løg
  • 400 g gulerod
  • 400 g knoldselleri
  • 3 fed hvidløg
  • 4 spsk. tomatpuré
  • 4 stilke rosmarin
  • 3 stilke salvie
  • 1 spsk. røget paprika
  • 2 liter grøntsagsbouillon
  • 10 skiver Aalbæk Chorizo i skiver 
  • 10 3-stjernet Cocktailpølser
  • 300 g grønne ærter
  • Salt
  • Peber
  • Hvid eddike til smagning
  • 1 håndfuld persille til garnering
  • Ristet surdejsbrød som dyppebrød

Tilberedning

Hak løg, gulerødder, knoldselleri og hvidløg (det må gerne være ensartet og hakket i små tern). Svits det i olie, og lad det stege i ca. 15 minutter, så det tager farve.

Tilsæt tomatpuré, rosmarin, salvie, paprika og væske.

Halvér skiver af Aalbæk Chorizo, og afhængig af størrelsen på cocktailpølserne, kan de også skråtskæres.

Lad det koge op. Smag til med salt, peber og lidt hvid eddike.

Kom ærter, bønner og spaghetti i minestronen. Garnér med bredbladet persille. Serveres med ristet surdejsbrød.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 200 g

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 200 g

Se produkt
3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g

3-Stjernet Cocktailpølser 1000 g

Se produkt
Aalbæk Øko Chorizo med jalapenos 2000 g

Aalbæk Øko Chorizo med jalapenos 2000 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizo­topping

Se opskrift
One Pot linsegryde med garam masala, kokosmælk og hvidløgssalami

One Pot linsegryde med garam masala, kokosmælk og hvidløgssalami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider