Kartoffel Rosetter Topweb

80 / 20 - mad og måltider Kartoffel-rosetter i rul med kartoffel spegepølse

Her får du et nemt tip, der kan bruges som dagens tilbehør.

Brug gerne forskellige typer af kartofler, lyse, røde, orange, lilla.

Yderst i ramekinen/glasset placeres salami, herefter roset-sættes der med mandolin-kartofler og squash.

Der startes udefra. De bages i ovnen og serveres varme.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • Smørelse eller spray til formene
  • 250 g 3-Stjernet Kartoffelspegepølse
  • 1 kg forskelligfarvede kartofler
  • 1 grøn squash
  • Olie, salt og citronpeber

Tilberedning

Smør ramekinerne/glasene. Skær salami i tynde skiver og skær kartofler og squash i skiver på en mandolin.

Beklæd med 3-Stjernet Kartoffelspegepølse yderst.

Form rosetter med kartoffelskiver og squash.

Start udefra og arbejd indad.

Giv kartoflerne en anelse olie og et drys groft salt og citronpeber.

Bages i ovnen i ca. 25 minutter ved 185°C, til de er pænt gyldne.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Kartoffelspegepølse 125 g

3-Stjernet Kartoffelspegepølse 125 g

Se produkt
3-Stjernet Oksespegepølse 90 g

3-Stjernet Oksespegepølse 90 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Kartoffel-twisters med beder, fennikelsalami og chimichurri sauce

Kartoffel-twisters med beder, fennikelsalami og chimichurri sauce

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Søde kartofler med grønt, aioli og Dansk Pancetta

Søde kartofler med grønt, aioli og Dansk Pancetta

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider