Ristede Chorizopoelse Og Groentsagsstave Med Roeget Mayonnaise 02
NYHED

80 / 20 - mad og måltider Ristet Chorizopølse og grønt med røget mayonnaise

En smagfuld nem lille snack.

Tips:
Den hurtige version af røget mayonnaise.
Rør olien fra de stegte chorizopølser i en god færdig mayonnaise sammen med røget paprika.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 400 g Aalbæk Øko Chorizopølse
  • ½ dl solsikkeolie

  • 2 agurker
  • 30 små gulerødder
  • 20 radiser

Røget mayonnaise

  • 6 æggeblommer (3 bægre pasteuriserede)
  • 4 tsk salt
  • 6 tsk hvidvinseddike
  • 1 lille rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 3 tsk dijonsennep
  • 1 spsk. røget paprika
  • 2-3 dl solsikkeolie + Genbrug olien fra de stegte chorizopølser.

Tilberedning

Skær Aalbæk Øko Chorizopølse i rustikke stykker.

Varm en pande med olie og steg pølsen godt på alle sider, så de er sprøde.
Tag pølseskiverne fra panden og gem stegeolien.Skyl og skær agurker i stave, rens gulerødder og radiser og anret i små glas.

Pisk æggeblommerne godt med saltet i ca. 7 minutter.
Hæld hvidvinseddiken forsigtigt i æggeblommerne, mens der piskes.
Hak chili og hvidløg fint og kom det i sammen med dijonsenneppen og røget paprika.
Bland olien fra de stegte chorizopølser med solsikkeolie.
Hæld olien i blandingen i en tynd stråle, mens der piskes. Pisk indtil du opnår en tyk mayonnaise.
Anret de stegte chorizopølser med den lækre røgede mayonnaise og snack-grøntsager.

Lavet med disse produkter

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider