Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 400 g Aalbæk Øko Chorizopølse
- ½ dl solsikkeolie
- 2 agurker
- 30 små gulerødder
- 20 radiser
Røget mayonnaise
- 6 æggeblommer (3 bægre pasteuriserede)
- 4 tsk salt
- 6 tsk hvidvinseddike
- 1 lille rød chili
- 1 fed hvidløg
- 3 tsk dijonsennep
- 1 spsk. røget paprika
- 2-3 dl solsikkeolie + Genbrug olien fra de stegte chorizopølser.
Tilberedning
Skær Aalbæk Øko Chorizopølse i rustikke stykker.
Varm en pande med olie og steg pølsen godt på alle sider, så de er sprøde.
Tag pølseskiverne fra panden og gem stegeolien.Skyl og skær agurker i stave, rens gulerødder og radiser og anret i små glas.
Pisk æggeblommerne godt med saltet i ca. 7 minutter.
Hæld hvidvinseddiken forsigtigt i æggeblommerne, mens der piskes.
Hak chili og hvidløg fint og kom det i sammen med dijonsenneppen og røget paprika.
Bland olien fra de stegte chorizopølser med solsikkeolie.
Hæld olien i blandingen i en tynd stråle, mens der piskes. Pisk indtil du opnår en tyk mayonnaise.
Anret de stegte chorizopølser med den lækre røgede mayonnaise og snack-grøntsager.