Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 1 kg gulerødder, fx. de hvide og gule
- 2 spsk. rapsolie
- 300 g løg, i store tern
- 4 cm. frisk ingefær
- 2 dl. røde linser (gule kan også bruges)
- 1,5-2 liter bouillon, tilsæt evt. mere væske undervejs
- 2 tsk. gurkemeje
- Salt og peber
- 300 g Aalbæk Øko Chorizo
- 300 g creme fraiche
- 50 g ristede solsikkekerner
- 1 håndfuld frisk koriander
Tilberedning
Klargør gulerødderne, skær dem i mindre stykker og svits dem i en gryde. Kom løg ved. Skær ingefær i skiver og kom det i gryden sammen med væsken. Lad det koge under låg i ca. 20 minutter.
Tilsæt linser og gurkemeje og lad det koge mørt i yderligere 15-20 minutter.
Blend suppen og smag den til med salt og peber.
Skær Aalbæk Øko Chorizo i julienne-strimler og rist dem sammen med solsikkekerner på en varm pande.
Servér suppen rygende varm med creme fraiche, chorizo, solsikkekerner og koriander.
Lavet med disse produkter
![Aalbæk ØKO Chorizo 500 g](/media/imba2kbx/911710_4_aalbæk_spec_øko_chorizo_med_jalapenos-_500g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=133014877158030000)
Aalbæk ØKO Chorizo 500 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping](/media/sithuc5o/opskrifter_blog_540x720_chili_sin_carne.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671567670000)