Spicy Forårssuppe 2WEB
NYHED

80 / 20 - mad og måltider Spicy forårssuppe med røde linser og julienne af ristet Chorizo

Så er der dømt knaldgul suppe. Med masser af gulerødder, løg, røde linser, ingefær, gurkemeje og creme fraice.
Suppen toppes med julienne af ristet chorizo, ristede solsikkekerner og frisk koriander.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 1 kg gulerødder, fx. de hvide og gule
  • 2 spsk. rapsolie
  • 300 g løg, i store tern
  • 4 cm. frisk ingefær
  • 2 dl. røde linser (gule kan også bruges)
  • 1,5-2 liter bouillon, tilsæt evt. mere væske undervejs
  • 2 tsk. gurkemeje
  • Salt og peber
  • 300 g Aalbæk Øko Chorizo
  • 300 g creme fraiche
  • 50 g ristede solsikkekerner
  • 1 håndfuld frisk koriander

Tilberedning

Klargør gulerødderne, skær dem i mindre stykker og svits dem i en gryde. Kom løg ved. Skær ingefær i skiver og kom det i gryden sammen med væsken. Lad det koge under låg i ca. 20 minutter.

Tilsæt linser og gurkemeje og lad det koge mørt i yderligere 15-20 minutter.

Blend suppen og smag den til med salt og peber.

Skær Aalbæk Øko Chorizo i julienne-strimler og rist dem sammen med solsikkekerner på en varm pande.

Servér suppen rygende varm med creme fraiche, chorizo, solsikkekerner og koriander.

Lavet med disse produkter

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Se produkt
Aalbæk Øko Chorizo 2 kg

Aalbæk Øko Chorizo 2 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizo­topping

Se opskrift