Tapas Begge Brands

80 / 20 - mad og måltider Tapasbræt med masser af dyppedyp

Anret 5 håndskårne charcuteri-varianter på anretningsplader
eller planker: Øko Fennikel Salami, Øko Salami med Hasselnød, Øko Chorizo med Jalapenos – alle fra Aalbæk Specialiteter – samt 3-Stjernet Roastbeef og 3-Stjernet Kyllingebryst.

Klargør 5 slags tilbehør:
Rød flækærtehummus, grov løg-aioli, brændenælde-pesto, tomat-chili-marmelade, æble/fennikelkompot.
Tilføj krydderurter og frisk gnavegrønt.
Anret med rugbrødschips og lidt ristet nøddesnack.

Du kan lave løg-aioli af panderistede bløde løg, der hakkes og vendes i en mayo.

Du kan lave brændenælde-pesto af solsikkekerner, revet vesterhavsost, rapsolie og let-blancherede brændenælder (eller skvalderkål).

Æblekompot kan indkoges i egen saft sammen med hele fennikelfrø og honning. Det smages til med salt og peber.
Rød flækærtehummus laves af røde flækærter, der indkoges i vand tilsat tørret hvidløg, frisk koriander, salt og peber. Det afkøles og vendes med citronolie.

Tomat-chili-marmelade laves som et indkog af hakkede tomater, hakket chili og brun farin, der smages til med salt, peber og evt. lidt eddike.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Se produkt
Aalbæk Øko Mild salami 500 g

Aalbæk Øko Mild salami 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Julesmørrebrød med øl-løg, mayo med allehånde og vinterkarse

Julesmørrebrød med øl-løg, mayo med allehånde og vinterkarse

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Se opskrift
Appelsin-carpaccio med nellikeolie og kylling

Appelsin-carpaccio med nellikeolie og kylling

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider