Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 10 tortilla wraps, ca. 24 cm, gerne med fuldkorn, chia, tomat eller spinat
- 5 modne avocadoer - moses med en gaffel
- 3 håndfulde spinat
- 30 skiver 3-Stjernet Halal pepperoni
- 250 g revet cheddarost. fx vegansk cheddar
Tilberedning
Skær et radius-snit præcis til midten af hvert tortilla brød.
Læg de 4 slags fyld på hver sin kvarte del af tortillaen.
Fold de kvarte dele ind over hinanden, start med at folde fra skæresnippen til højre og op, modsat uret.
Rist dem i en klaprister, eller på en varm pande.
Kan serveres som de er som et lille snack-måltid, eller med en bland selv salat, så det udgør et større måltid.
Lavet med disse produkter
![3-Stjernet Pepperoni Halal 1000 g](/media/3ftop5zk/911492_2_3-stjernet_pepperoni_halal_1000g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132454955502630000)
3-Stjernet Pepperoni Halal 1000 g
Se produkt![3-Stjernet Pepperoni Classic 1000 g](/media/w2vl2qpj/911491_3_3-stjernet_pepperoni_classic_1000g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132454955499970000)
3-Stjernet Pepperoni Classic 1000 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Hot Pepperonipizza med grønt](/media/dv2g431w/opskrifter_blog_540x720_pepperonipizza.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671579370000)
Hot Pepperonipizza med grønt
Se opskrift![Hot Sub Sliders med salvie, vegansk smelteost og Fennikel Salami](/media/e1to5dgi/hot_sub_sliders_aalbæk_øko_fennikel_salami.jpg?crop=0.19553664637695503,0.17494937071241504,0.4067991448157548,0.029826216958425741&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=133014879560670000)