Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Dej:
- 3 håndfulde babyspinat
- 3 fede hvidløg
- 3 dl mælk
- 2 æg
- 300 g boghvedemel
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. natron
- Olie til stegning
Urtehummus:
- 400 g kogte kikærter
- 2 dl rapsolie
- 2-3 spsk. tahin
- 1 tsk. stødt spidskommen
- Saft af 1 citron
- 150 g skyr
- 1 håndfuld persille
- 1 håndfuld koriander
- Salt og peber
Fyld
- 500 g majroe skåret i ”ostelignende, sprøde bjælker”
- 300 g Aalbæk Dansk Pancetta, skåret i skiver og sprødstegt i ovn
- 10 hele blade iceberg salat eller sprød krølsalat
Tilberedning
Blend spinat, hvidløg og mælk i en blender til en grøn smoothie. Hæld den i en skål og pisk æg i med et piskeris. Bland boghvedemel, salt og natron og pisk blandingen i mælken. Pisk indtil dejen er glat.
Steg tynde pandekager i en anelse olie på en varm pande.
Fyldt med masser af grønt, et par bjælker gul majroe, sprødstegt Dansk Pancetta og urtehummus.
Lavet med disse produkter
![Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g](/media/fk3on5i0/911774.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132481974475230000)
Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade](/media/pitkoxmn/opskrifter_blog_540x720_salami.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671581230000)
Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade
Se opskrift![Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse](/media/1yzdfb5s/opskrifter_blog_540x720_oksespegepølse.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671577500000)
Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse
Se opskrift![Tapasbræt med masser af dyppedyp](/media/m2plfwok/tapas_begge_brands.jpg?crop=0.31926605504587158,0.07704881042140195,0.26788990825688075,0.09742822077786284&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132573528372070000)