Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Dej:
- 3 håndfulde babyspinat
- 3 fede hvidløg
- 3 dl mælk
- 2 æg
- 300 g boghvedemel
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. natron
- Olie til stegning
Urtehummus:
- 400 g kogte kikærter
- 2 dl rapsolie
- 2-3 spsk. tahin
- 1 tsk. stødt spidskommen
- Saft af 1 citron
- 150 g skyr
- 1 håndfuld persille
- 1 håndfuld koriander
- Salt og peber
Fyld
- 500 g majroe skåret i ”ostelignende, sprøde bjælker”
- 300 g Aalbæk Dansk Pancetta, skåret i skiver og sprødstegt i ovn
- 10 hele blade iceberg salat eller sprød krølsalat
Tilberedning
Blend spinat, hvidløg og mælk i en blender til en grøn smoothie. Hæld den i en skål og pisk æg i med et piskeris. Bland boghvedemel, salt og natron og pisk blandingen i mælken. Pisk indtil dejen er glat.
Steg tynde pandekager i en anelse olie på en varm pande.
Fyldt med masser af grønt, et par bjælker gul majroe, sprødstegt Dansk Pancetta og urtehummus.