Spinatwraps Aalbæk Dansk Panchetta

80 / 20 - mad og måltider Grønne spinatwraps med urtehummus, majroe og Dansk Pancetta

Må vi anbefale at sætte en grøn spinatwrap på menuen?
Lavet på spinat og boghvede, kombineret med urtehummus, gul majroe og sprødbagt Dansk Pancetta, der er røget, tørret og mega smagsintens.

TIP:
Har du brug for at servere med en supplerende dipdressing, kan du lave den af 2 spsk. sennep, 2 spsk. honning, 2 spsk. æbleeddike og 2 spsk. smagsneutral olie. Pak ind og servér.

Dansk Pancetta er tørsaltet i 3-4 uger. Det kan steges helt sprødt i ovnen uden at svinde ind. Den giver en kraftig og ægte baconsmag, så selv små mængder smager rigtig godt.

Ingredienser

Dej:

  • 3 håndfulde babyspinat
  • 3 fede hvidløg
  • 3 dl mælk
  • 2 æg
  • 300 g boghvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. natron
  • Olie til stegning

Urtehummus:

  • 400 g kogte kikærter
  • 2 dl rapsolie
  • 2-3 spsk. tahin
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Saft af 1 citron
  • 150 g skyr
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld koriander
  • Salt og peber

Fyld

  • 500 g majroe skåret i ”ostelignende, sprøde bjælker”
  • 300 g Aalbæk Dansk Pancetta, skåret i skiver og sprødstegt i ovn
  • 10 hele blade iceberg salat eller sprød krølsalat

Tilberedning

Blend spinat, hvidløg og mælk i en blender til en grøn smoothie. Hæld den i en skål og pisk æg i med et piskeris. Bland boghvedemel, salt og natron og pisk blandingen i mælken. Pisk indtil dejen er glat.

Steg tynde pandekager i en anelse olie på en varm pande.

Fyldt med masser af grønt, et par bjælker gul majroe, sprødstegt Dansk Pancetta og urtehummus.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side

Se produkt
Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/1 side

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/1 side

Se produkt

Se også disse opskrifter

Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Salamimad med kartoffel og hjemmerørt remoulade

Se opskrift
Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse

Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og okse­spegepølse

Se opskrift
Tapasbræt med masser af dyppedyp

Tapasbræt med masser af dyppedyp

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider