Hot Sub Sliders Aalbæk ØKO Fennikel Salami

80 / 20 - mad og måltider Hot Sub Sliders med salvie, vegansk smelteost og Øko Fennikel Salami

Her kan vi ikke dy os for at give dig et bud på en ret smart snack-slider-servering.

Vi kalder retten for Hot Sub Sliders med salvie og vegansk smelteost og fennikel salami. Den lagt sammen med en skive af tomat og squash for derefter at blive sammenbagt i ovnen og drysset med et chili- og salviedrys.

Tip:
Halvdelen kan være med kød, halvdelen uden kød, hvis du har vegetariske eller fleksitariske dage eller kantinekunder.

Vi garanterer alle en fuld-aromatisk og forkælende smagsoplevelse.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 10 sliders eller hjemmebagte miniknopper med kardemomme
  • 3 spsk. chilimayo
  • 10 skiver vegansk smelteost fx vegansk cheddar eller mozzarella
  • 10 skiver Aalbæk Øko Fennikel Salami
  • 4 tomater i skiver
  • 1 squash i skiver
  • 1 stort bundt salvie
  • Tørret chili
  • Hakket salvie
  • Groft salt til drys

Tilberedning

Halvér de bagte slider-boller og smør dem med chilimayo. Læg skiver af smelteost,  fennikel salami, tomat, squash og hele blade af salvie i hver enkelt slider. Læg øverste  brødlåg på og pensl med lidt æggestrygelse, mælk, eller vand. Drys med chiliflager,  hakket salvie og lidt groft salt. Sammenbag dem (varmes/smeltes) i en forvarmet ovn i  ca. 6 minutter ved 210°C.

Hiv de uimodståelige brød lidt fra hinanden inden servering,  så den smeltede ost og Aalbæk Øko Fennikel Salami  er synlig.

Kan serveres som et lille forkælende  mellemmåltid fx sidst på en arbejdsdag eller ved gå-hjem-møder.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Aalbæk Øko Fennikel salami 500 g

Se produkt
Aalbæk Fennikel Salami 450 g

Aalbæk Fennikel Salami 450 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Salamibagel med caponata, knust spidskål og bredbladet persille

Salamibagel med caponata, knust spidskål og bredbladet persille

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse

Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og okse­spegepølse

Se opskrift