Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 200 g 3-Stjernet Pepperoni i skiver
Omelet
- 10 æg
- 2 1/2 dl piskefløde
- Salt og peber
- 1/2 dl olivenolie
Grillede ostebrød
- 10 skiver landbrød
- 1/2 dl olivenolie
- 200 g revet ost
- Friske krydderurter
Salat
- 500 g blandet salatblade
- 500 g små cherrytomater
- 1 spidskål
- 1/2 dl olivenolie
- 1/4 dl æbleeddike
- Havsalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber.
Fordel blandingen i to stegepander, som kan tåle ovn.
Varm en pande med olie og tilføje æggeblandingen.
Tilføj pepperoni på toppen.
Stil omeletter i ovnen og bag dem i 3 minutter.
Dryp brødet med olie. Varm en grillpande og grill skiverne godt på begge sider.
Tag fra panden og drys med ost og krydderurter.
Skyl og pluk salatblade og vend i lidt olie og eddike.
Anret omeletten på fx et spækbræt med salat ved siden af og server med grillede ostebrød.
Tips: Kom hakket persille i æggemassen.
Lavet med disse produkter

3-Stjernet Pepperoni Classic 1000 g
Se produkt
3-Stjernet Pepperoni Halal 1000 g
Se produktSe også disse opskrifter

Wraps med avocadomos, spinat, pepperoni og ost
Se opskrift
Hot Pepperonipizza med grønt
Se opskrift