Onepot Aalbæk Hvidløgssalami

80 / 20 - mad og måltider One Pot linsegryde med garam masala, kokosmælk og hvidløgssalami

Forkog kidney- eller hestebønner.
Kom grove tern af rødløg, gulerødder og pastinakker i en sauterpande og rist det i lidt olie.
Tilføj garam masala og Øko Hvidløgs Salami fra Aalbæk Specialiteter og rist det med.
Kom tomatpuré, bouillon og røde linser ved, og lad det koge i 20 minutter.
Tilføj kokosmælk, limesaft samt kidney- eller hestebønner, og lad det indkoge i yderligere 10 minutter. Smag derefter til med salt og peber.
Anret og top op med skyr, ristede mandler og krydderurter.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Hvidløgs salami 500 g

Aalbæk Øko Hvidløgs salami 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Nem Minestrone med sorte bønner, pasta, chorizo og pølse

Nem Minestrone med sorte bønner, pasta, chorizo og pølse

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Boghvede-otto med æblemustardo, sous vide Pork Brisket og lynmarinerede gulerødder

Boghvede-otto med æblemustardo, sous vide Pork Brisket og lynmarinerede gulerødder

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizo­topping

Se opskrift
Grønnere Simregryde ”Pork Daube” med masser af rodfrugter

Grønnere Simregryde ”Pork Daube” med masser af rodfrugter

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider