Onepot Aalbæk Hvidløgssalami

80 / 20 - mad og måltider One Pot linsegryde med garam masala, kokosmælk og hvidløgssalami

Forkog kidney- eller hestebønner.
Kom grove tern af rødløg, gulerødder og pastinakker i en sauterpande og rist det i lidt olie.
Tilføj garam masala og Øko Hvidløgs Salami fra Aalbæk Specialiteter og rist det med.
Kom tomatpuré, bouillon og røde linser ved, og lad det koge i 20 minutter.
Tilføj kokosmælk, limesaft samt kidney- eller hestebønner, og lad det indkoge i yderligere 10 minutter. Smag derefter til med salt og peber.
Anret og top op med skyr, ristede mandler og krydderurter.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Hvidløgs salami 500 g

Aalbæk Øko Hvidløgs salami 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch

Brændende kærlighed med maks. tekstur af dansk pancettaknas og rødbedecrunch

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Power Pasta med grøn olie, fennikelsalami og krydret hönöbrød

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Pandestegt Kåltortilla med butternutsquash, øko chorizo og ristet hamp

Pandestegt Kåltortilla med butternutsquash, øko chorizo og ristet hamp

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider