Kåltortilla Aalbæk Øko Chorizo 2

80 / 20 - mad og måltider Pandestegt Kåltortilla med butternutsquash, øko chorizo og ristet hamp

Svits det fyld du gerne vil fylde i din pandestegte kåltortilla. Det kan fx være butternutsquash, løg, ristet peberfrugt, lidt hakkede tomater og skiver Øko Chorizo med Jalapenos fra Aalbæk Specialiteter. Kom fyldet på kålbladene og riv evt. lidt rød cheddar på toppen. Drys med ristede hampefrø øverst. Retten kan også laves i cocotter.

Kom hele kålblade nederst i panden og rist dem let.
Læg det varme fyld på.
Garnér med ost.
Drys med ristet hampefrø og evt. græskarkerner.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 200 g

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 200 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Tapasbræt med masser af dyppedyp

Tapasbræt med masser af dyppedyp

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice

Forårssmørrebrød med nye kartofler, bønnecreme, dansk pancetta og råkostjuice

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider