Kåltortilla Aalbæk Øko Chorizo 2

80 / 20 - mad og måltider Pandestegt Kåltortilla med butternutsquash, øko chorizo og ristet hamp

Svits det fyld du gerne vil fylde i din pandestegte kåltortilla. Det kan fx være butternutsquash, løg, ristet peberfrugt, lidt hakkede tomater og skiver Øko Chorizo med Jalapenos fra Aalbæk Specialiteter. Kom fyldet på kålbladene og riv evt. lidt rød cheddar på toppen. Drys med ristede hampefrø øverst. Retten kan også laves i cocotter.

Kom hele kålblade nederst i panden og rist dem let.
Læg det varme fyld på.
Garnér med ost.
Drys med ristet hampefrø og evt. græskarkerner.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 60 g

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 60 g

Se produkt
Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Grønkålssalat med stegte pærer, hyld, tranebær og brunch pølse

Grønkålssalat med stegte pærer, hyld, tranebær og brunch pølse

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider