Kåltortilla Aalbæk Øko Chorizo 2

80 / 20 - mad og måltider Pandestegt Kåltortilla med butternutsquash, øko chorizo og ristet hamp

Svits det fyld du gerne vil fylde i din pandestegte kåltortilla. Det kan fx være butternutsquash, løg, ristet peberfrugt, lidt hakkede tomater og skiver Øko Chorizo med Jalapenos fra Aalbæk Specialiteter. Kom fyldet på kålbladene og riv evt. lidt rød cheddar på toppen. Drys med ristede hampefrø øverst. Retten kan også laves i cocotter.

Kom hele kålblade nederst i panden og rist dem let.
Læg det varme fyld på.
Garnér med ost.
Drys med ristet hampefrø og evt. græskarkerner.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 60 g

Aalbæk Øko Chorizo i skiver 60 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Fennikel salami med hurtig kimchi og salte mandler

Fennikel salami med hurtig kimchi og salte mandler

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
All-in-one Nutrivore-salat med belugalinser, kylling, grønt og cremet goma-dip

All-in-one Nutrivore-salat med belugalinser, kylling, grønt og cremet goma-dip

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Tapasbræt med masser af dyppedyp

Tapasbræt med masser af dyppedyp

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider