Stegt Pancetta Med Aeg Og Aerter Asparges Og Radiser
NYHED

80 / 20 - mad og måltider Stegt Pancetta med grønne asparges, ærter og æg

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 1 kg Aalbæk Pancetta
  • 30 asparges
  • 200 g ærter
  • 1/2 dl olivenolie
  • 10 æg
  • Salt og friskkværnet peber
  • 5 radiser
  • Friskkværnet peber

Tilberedning

Skær Aalbæk Pancetta i 1 cm tykke skiver.
Skyl og knæk de grenede ender af asparges.

Varme en pande og steg Pancetta-skiverne godt sprøde på begge sider.
Tag fra varmen og læg på fedtsugende papir.

Slå æggene ud på panden, tilsæt evt. lidt olie og tilbered 10 spejlæg. Tag spejlæggene fra panden.

Vend asparges og ærter på den varme pande 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.

Skyl og skær radiserne i papirtynde skiver, brug et mandolinjern.
Kom skiverne i iskoldt vand så bukker de let.

Læg Pancetta på en tallerken, læg 3 asparges lidt ærter og et spejlæg.
Dyb radiseskiverne fri for væde og pynt på retten.

Krydr med friskkværnet peber.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g

Aalbæk Dansk Pancetta ekstra tørret 1/2 side ca. 900 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Pankopaneret selleritoast med Dansk Pancetta og tapenade af butternut squash

Pankopaneret selleritoast med Dansk Pancetta og tapenade af butternut squash

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Søde kartofler med grønt, aioli og Dansk Pancetta

Søde kartofler med grønt, aioli og Dansk Pancetta

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær

Sellerispejlæg med dansk pancetta og spinat-greenie med ingefær

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider