Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Bagte tomater
- 10 tomater
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. salt
- 1/2 dl olivenolie
- 10 stilke timian
Grillet fennikel
- 3 fennikler
- 1 dl olivenolie
- Salt og peber
- 1 vandmelon
- 500 g Aalbæk Fennikel Salami
Tilberedning
Bagte tomater
Del tomaterne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys dem med sukker og salt, dryp olie over og plukket timian. Bag i en 120 grader varm ovn i 25 minutter.
Grillet fennikel
Skyl og skær fennikel i 4 mm tykke skiver på langs, vend skiverne i olie.
Varm en grillpande og steg skiverne godt på begge sider, så de får et flot grillmønster.
Krydr med salt og peber.
Tag fra panden.
Skær fennikelsamlamien i ½ cm tykke skiver og steg på panden.
Del vandmelonen og skær små firkanter.
Anret fennikelskiverne med vandmelon og tomater sammen med de stegte salamistykker i et stort fad.