Vandmelonsalat Med Bagte Tomater Grilletfennikel Og Fennikelpoelse

80 / 20 - mad og måltider Vandmelon salat med bagte tomater, grillet fennikel og Aalbæk Fennikelsalami

Tips: Alle typer meloner kan anvendes.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

Bagte tomater

  • 10 tomater
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. salt
  • 1/2 dl olivenolie
  • 10 stilke timian

Grillet fennikel

Tilberedning

Bagte tomater

Del tomaterne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys dem med sukker og salt, dryp olie over og plukket timian. Bag i en 120 grader varm ovn i 25 minutter.

Grillet fennikel

Skyl og skær fennikel i 4 mm tykke skiver på langs, vend skiverne i olie.
Varm en grillpande og steg skiverne godt på begge sider, så de får et flot grillmønster.
Krydr med salt og peber.
Tag fra panden.

Skær fennikelsamlamien i ½ cm tykke skiver og steg på panden.

Del vandmelonen og skær små firkanter.

Anret fennikelskiverne med vandmelon og tomater sammen med de stegte salamistykker i et stort fad.

Lavet med disse produkter

Aalbæk Fennikel Salami 450 g

Aalbæk Fennikel Salami 450 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami

Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Fennikel salami med hurtig kimchi og salte mandler

Fennikel salami med hurtig kimchi og salte mandler

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider