Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 500 g blandede vårsalater, fx rød sennep, mizuna, mangold, bulls blood salat, lollo rosso
- 600 g spæde hele gulerødder – gerne med lille top
- Olie til stegning
- Flagesalt
- 1 bundt frisk estragon, finthakket
- 2 dl mayo
- 1 spsk. citronsaft
- 20 skiver Aalbæk Øko Okse Salami
- 75 g hel peberrod
- 100 g kapers
- 1 spsk. rapsolie
Tilberedning
Skyl salaterne og afdryp dem, så de er så tørre som muligt.
Rist gulerødderne i olie på en pande, så de bliver møre og får farve. Giv dem lidt flagesalt.
Rør estragoncremen sammen ved at blande finthakket estragon i en mayo sammen med lidt citronsaft. Kom estragoncremen i en sprøjtepose, så den er klar til at ”dutte” på salaten til sidst.
Halvér Aalbæk Øko Okse salami og panderist kapers i lidt rapsolie. Anretning: Læg salater pænt på en stor anretningsplade. Kom gulerødder ved, sammen med oksesalami og kapers.
Kom ”dip-dutter” af estragoncreme på og høvl frisk peberrod over anretningen.
Lavet med disse produkter
![Aalbæk Okse Salami 450 g](/media/bsliqlb4/911960_aalbæk_spec_oksesalami_450g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132841198913200000)
Aalbæk Okse Salami 450 g
Se produkt![Aalbæk ØKO Okse Salami Delikate skiver 60 g](/media/4crkqztq/911820_aalbæk-øko-okse-salami-skiver_60g.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=133273998215970000)
Aalbæk ØKO Okse Salami Delikate skiver 60 g
Se produkt![Aalbæk Øko Okse Salami 1,6 kg](/media/sd1l3mph/911205_3_aalbæk_spec_øko_oksespegepølse_2kg.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132454955488400000)
Aalbæk Øko Okse salami 1,6 kg
Se produkt![3-Stjernet Oksespegepølse 90 g](/media/utqp20en/911280_3stjernet_okse_spegepoelse_mad_3016860.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=133046072929800000)
3-Stjernet Oksespegepølse 90 g
Se produktSe også disse opskrifter
![Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse](/media/1yzdfb5s/opskrifter_blog_540x720_oksespegepølse.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671577500000)
Gademad: To-go-bagel med soltørrede tomater og oksespegepølse
Se opskrift![Powerfuld måltidssalat med sprødstegt bacon og grønt](/media/14xh24rh/opskrifter_blog_540x720_bacon_hero.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132374638813630000)