Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Blomkålscreme
- 1 stort blomkålshoved
- 200 g smør
- Salt og friskkværnet peber
- 100 g babyspinat
- 250 g hindbær
- 1/2 dl god olivenolie
- 40 skiver 3-Stjernet Hamburgerryg
- 10 spyd
Pynt
- Bredbladet persille
- Ristet rugbrød
Tilberedning
Blomkålscreme
Skær blomkålen i buketter og kog i let saltet vand i 12 minutter, til buketterne er helt møre.
Hæld væde fra i en sigte og blend til en ensartet masse. Smelt smørret i en gryde, til det er brunet.
Hæld i blomkålsmassen og blend sammen med salt og peber.
Fordel i bunden af et stort fad eller på tallerken.
Skyl babyspinat godt, og læg i lag over blomkåls puréen. Fordel hindbær på spinaten.
Skyl og pluk persille i blade, og drys derefter på retten.
Dryp med olie.
Skær 3-Stjernet Hamburgryg i tynde skiver og fold let, kom på spyd og læg salaten.
Tips: Skift hindbær ud med halve jordbær eller blåbær.
Lavet med disse produkter
![3-Stjernet Hamburgerryg ca. 1,6 kg](/media/m5djseju/911615_3-stjernet_hamburrgerryg_styk.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132646074280230000)
3-Stjernet Hamburgerryg ca. 1,6 kg
Se produktSe også disse opskrifter
![Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine](/media/pboiwjux/blomka-lstoast_3_stjernet_hamburgerryg.jpg?crop=0.27790646853146855,0.031658878014606873,0.2500655594405593,0.024473951363573325&cropmode=percentage&width=540&height=720&rnd=132573571865370000)
Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine
Se opskrift![Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami](/media/bajbd3x2/brændt-blomka-l-med-pesto_2web.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=133190360383700000)
Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami
Se opskrift![Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner](/media/pyebbqej/opskrifter_blog_540x720_chorizo_jalapenos.jpg?anchor=center&mode=crop&width=540&height=720&rnd=132373671569530000)