Blomkaaelscreme Toppet Med Spinat Hindbaer Og Roeget Hamburgerryg
NYHED

80 / 20 - mad og måltider Blomkålscreme toppet med spinat, hindbær og røget hamburgerryg

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

Blomkålscreme

  • 1 stort blomkålshoved
  • 200 g smør
  • Salt og friskkværnet peber
  • 100 g babyspinat
  • 250 g hindbær
  • 1/2 dl god olivenolie
  • 40 skiver 3-Stjernet Hamburgerryg
  • 10 spyd

Pynt

  • Bredbladet persille
  • Ristet rugbrød

Tilberedning

Blomkålscreme

Skær blomkålen i buketter og kog i let saltet vand i 12 minutter, til buketterne er helt møre.
Hæld væde fra i en sigte og blend til en ensartet masse. Smelt smørret i en gryde, til det er brunet.
Hæld i blomkålsmassen og blend sammen med salt og peber.

Fordel i bunden af et stort fad eller på tallerken.

Skyl babyspinat godt, og læg i lag over blomkåls puréen. Fordel hindbær på spinaten.
Skyl og pluk persille i blade, og drys derefter på retten.

Dryp med olie.

Skær 3-Stjernet Hamburgryg i tynde skiver og fold let, kom på spyd og læg salaten.

Tips:  Skift hindbær ud med halve jordbær eller blåbær.

Lavet med disse produkter

3-Stjernet Hamburgerryg ca. 1,6 kg

3-Stjernet Hamburgerryg ca. 1,6 kg

Se produkt

Se også disse opskrifter

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami

Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Råstegte blomkål med chorizo, mandler og grønne bønner

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider