Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Blomkålscreme
- 1 stort blomkålshoved
- 200 g smør
- Salt og friskkværnet peber
- 100 g babyspinat
- 250 g hindbær
- 1/2 dl god olivenolie
- 40 skiver 3-Stjernet Hamburgerryg
- 10 spyd
Pynt
- Bredbladet persille
- Ristet rugbrød
Tilberedning
Blomkålscreme
Skær blomkålen i buketter og kog i let saltet vand i 12 minutter, til buketterne er helt møre.
Hæld væde fra i en sigte og blend til en ensartet masse. Smelt smørret i en gryde, til det er brunet.
Hæld i blomkålsmassen og blend sammen med salt og peber.
Fordel i bunden af et stort fad eller på tallerken.
Skyl babyspinat godt, og læg i lag over blomkåls puréen. Fordel hindbær på spinaten.
Skyl og pluk persille i blade, og drys derefter på retten.
Dryp med olie.
Skær 3-Stjernet Hamburgryg i tynde skiver og fold let, kom på spyd og læg salaten.
Tips: Skift hindbær ud med halve jordbær eller blåbær.