Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
Blomkålscreme
- 1 stort blomkålshoved
- 200 g smør
- Salt og friskkværnet peber
- 100 g babyspinat
- 250 g hindbær
- 1/2 dl god olivenolie
- 40 skiver 3-Stjernet Hamburgerryg
- 10 spyd
Pynt
- Bredbladet persille
- Ristet rugbrød
Tilberedning
Blomkålscreme
Skær blomkålen i buketter og kog i let saltet vand i 12 minutter, til buketterne er helt møre.
Hæld væde fra i en sigte og blend til en ensartet masse. Smelt smørret i en gryde, til det er brunet.
Hæld i blomkålsmassen og blend sammen med salt og peber.
Fordel i bunden af et stort fad eller på tallerken.
Skyl babyspinat godt, og læg i lag over blomkåls puréen. Fordel hindbær på spinaten.
Skyl og pluk persille i blade, og drys derefter på retten.
Dryp med olie.
Skær 3-Stjernet Hamburgryg i tynde skiver og fold let, kom på spyd og læg salaten.
Tips: Skift hindbær ud med halve jordbær eller blåbær.
Lavet med disse produkter

3-Stjernet Hamburgerryg ca. 1,6 kg
Se produktSe også disse opskrifter

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine
Se opskrift
Brændt blomkål med pesto, quinoa og stænger af Fennikel Salami
Se opskrift