Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 5 kyllingebryst
- 1 dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- 15 skiver Aalbæk Chorizopølse I skiver
Courgettesalat
- 100 g hasselnødder
- 5 courgetter
- 1 dl olivenolie
- havsalt og friskkværnet peber
- 50 g parmesan
- Skal og saft af en citron
Tilberedning
Varm en stegepande med lidt olie og brun kyllingebrysterne godt af på begge sider.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og fordel chorizopølse skiver på.
Steg i en 175 grader varm ovn i 20 minutter til kyllingebrysterne er gemmestegte.
Courgettesalat
Fordel hasselnødder på en bageplade og bag dem i 5 minutter, læg de varme nødder i et rent viskestykke og gnid kernerne mod hinanden, så skallerne falder af. Hak nødderne let.
Skyl og skær courgetter i tynde skiver, brug et mandolinjern. Vend de tyndeskiver, forsigtigt i olie, citronskal og saft, krydr med salt og peber. Vend forsigtigt hasselnødder i. Riv parmesan let groft og drys over courgettesalaten.