Kyllingebryst Stegt Med Skiver Af Chorizopoelse Serveret Med Courgettesalat 01

80 / 20 - mad og måltider Kyllingebryst stegt med skiver af chorizopølse, serveret med courgettesalat med parmesan og hasselnødder

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 5 kyllingebryst
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • 15 skiver Aalbæk Chorizopølse I skiver

Courgettesalat

  • 100 g hasselnødder
  • 5 courgetter
  • 1 dl olivenolie
  • havsalt og friskkværnet peber
  • 50 g parmesan
  • Skal og saft af en citron

Tilberedning

Varm en stegepande med lidt olie og brun kyllingebrysterne godt af på begge sider.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og fordel chorizopølse skiver på.
Steg i en 175 grader varm ovn i 20 minutter til kyllingebrysterne er gemmestegte.

Courgettesalat

Fordel hasselnødder på en bageplade og bag dem i 5 minutter, læg de varme nødder i et rent viskestykke og gnid kernerne mod hinanden, så skallerne falder af. Hak nødderne let.

Skyl og skær courgetter i tynde skiver, brug et mandolinjern. Vend de tyndeskiver, forsigtigt i olie, citronskal og saft, krydr med salt og peber. Vend forsigtigt hasselnødder i. Riv parmesan let groft og drys over courgettesalaten.

Lavet med disse produkter

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Aalbæk ØKO Chorizo 500 g

Se produkt

Se også disse opskrifter

Frokosttærte med proteinmel, forårsløg og krydret chorizo

Frokosttærte med proteinmel, forårsløg og krydret chorizo

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Ristet Chorizopølse og grønt med røget mayonnaise

Ristet Chorizopølse og grønt med røget mayonnaise

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizotopping

Hot meals Chili ”sin carne” – med spicy chorizo­topping

Se opskrift